Inrichting van woonboerderij in Zwijndrecht

Inrichting van woonboerderij in Zwijndrecht

Willem Pluimers van Studio La Plume

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

 

Professionele begeleiding

Studio la Plume biedt u een team van interieurstylisten waarbij u terecht kunt voor een materiaal- of kleuradvies, stylingadvies en projectbegeleiding. Wij begeleiden u in het proces dat u wenst. Voor de inrichting van een bepaalde ruimte tot een totaalconcept.

Warm interieurontwerp

In de natuurlijke omgeving van Zwijndrecht staat op een mooi stuk grond een prachtige gerenoveerde woonboerderij. Studio la Plume heeft de opdracht gekregen om voor deze villa het interieur te ontwerpen. Voor deze woning is gekozen voor een warme en rijke uitstraling met zachte kleurschakeringen. Hiermee wordt warmte geborgenheid en intimiteit gecreëerd in de woning. Studio la Plume heeft met zorg de gehele woning gerealiseerd. Het resultaat is een modern-klassiek en prachtig in elkaar verweven geheel.

Voor meer gerealiseerde projecten neem gerust een kijkje op onze website www.studiolaplume.nl

EXCELLENT | magazine