Bewonder alle unieke elementen!

Bewonder alle unieke elementen!

De EXCELLENT woonbeurs met meer dan 200 nationale en internationale specialisten op een oppervlakte van 12.000 m2!

Van 28 november tot en met 1 december in Rotterdam Ahoy

Donderdag 28 november
EXCELLENT V.I.P. openingsavond

28 november 19:30 – 00:00 uur

Wij verzorgen het optimale vermaak met het topoptreden van Patricia van Haastrecht, een Nederlandse zangeres met Engelstalig repertoire. Ze bereikte de finale van The Voice of Holland seizoen 2018-2019.

Ze is met een welverdiende tweede plaats naar huis gegaan. Haar geweldige performances en oor-strelende stemgeluid zorgde voor een verpletterende indruk bij zowel de jury als het publiek.

U kent Patricia van Haastrecht als musicalactrice uit de musical MammaMia met de understudy hoofdrol Sophie. Momenteel is ze bezig met het schrijven van haar eigen repertoire en start in oktober zelfs haar eerste clubtour!

Jerry Luxenburg coördineert twee magnifieke modeshows op de openingsavond. Wij verwelkomen Ivan Donev  en Designer Eugenia Negruta

Naast het spetterende entertainment bewondert u diverse hoogwaardige bedrijven met hun luxe producten en diensten aan. Dit is de kans om naast het bewonderen van uw favoriete eyecatcher persoonlijke contacten te leggen.

Ticket varianten

V.I.P. op de EXCELLENT openingsavond?

Met uitgebreid de mogelijkheid om binnen dit arrangement exclusieve hapjes en/of drankje(s) te nuttigen.

ULTRA V.I.P. op de EXCELLENT openingsavond?

inclusief diner- en drankarrangement
Het diner bestaat uit drie overheerlijke à la carte gangen | Powered by Bon Bon party service

BESTEL UW TICKETS

TOEGANG ALS V.I.P € 50,- OF ULTRA V.I.P. € 100,-
28 november 19:30 – 00:00 uur

Feestelijke beursdagen

vrijdag 29 november 11:00 – 21:00 uur

zaterdag 30 november 11:00 – 19:00 uur

zondag 1 december 11:00 – 18:00 uur

U geniet van maar liefst 200 nationale en internationale specialisten uit de woon- en lifestyle-branche op 12.000 vierkante meter!

BESTEL UW TICKETS

TOEGANG ALS V.I.P € 80,- OF REGULIERE ENTREE € 20,-

Benieuwd naar onze professionals?
Bekijk ze!

Een onvergetelijke belevingstocht mede door onze compleet ingerichte designwoningen, luxe Shop-Boulevard, vakkundige Materclasses, optredens van topartiesten en magnifieke modeshows!

3-tal Inspiratiewoningen

Iedere ruimte een ander woonbeleving die onze professionals zullen vullen met hun vakmanschap en expertise! De ruimtes worden dankzij de belanghebbende partijen voorzien van al het denkbare luxe.

Versteegh Design binnenplaats van ruim 400 m2!

By Anja Kroon van ruim 200 m2!

BB architecten van ruim 180 m2!

Inspiratietuin

De meest imposante groenbeleving! Krijg inzage in de meest innovatieve en duurzame voorzieningen voor in uw tuin …

U wordt verrast door een complete groenbeleving van Kamsteeg Tuinen. Een droomtuin op een oppervlakte van maar liefst 450 vierkante meter. Laat u inspireren en realiseer uw eigen droomtuin.

Diner-mogelijkheden

De Heeren op Locatie | powered Bon Bon party service realiseert luxe restaurant, brasserie en wijnbar op de EXCELLENT woonbeurs 2019 in Rotterdam Ahoy. 

Luxe wijnen, culinaire verrassingen en trendy gereserveerde hapjes: dat is wat de bezoekers van de EXCELLENT woonbeurs kunnen verwachten. Speciaal voor de EXCELLENT woonbeurs bedacht Bon Bon party service een nieuw en exclusief catering-concept, genaamd ‘De Heeren op Locatie’. 

Benieuwd naar de tongstrelende à la carte gerechten?
Geserveerd op de EXCELLENT woonbeurs …

BEKIJK HIER DE MENUKAART

De smaakvolle creaties en sfeervolle ambiance dragen bij aan een compleet en onbezorgde dag vol onvergetelijke indrukken …

Maak kennis met chef-kok Michel de Jong & chef-kok Arjan van den Haak!

Let op de V.I.P. tickets geldig op vrijdag, zaterdag of zondag zijn inclusief diner & drankarrangement.

Overheerlijke wijnen

Proef de gepassioneerde wijnen van Baremans Wynkopery én bewonder de luxe wijnklimaatkasten.

Shop-Boulevard

Een bezoekje is meer dan de moeite waard!

Aangezien Black Friday in het beursweekend valt, zullen onze professionals u verrassen met diverse leuke aanbiedingen of met de meest unieke costummade producten. Op de spraakmakende boulevard vindt u een grote diversiteit aan exclusieve shop-producten. Geen enkele ruimte is hetzelfde, maar alle ruimtes samen vormen wel een eenheid. Dit is de ultieme plek waar luxe en winkelen samen zullen komen.

Zit u al een tijd te wachten op een mooie aankleding? Sfeerverhogende accessoires? Of een uniek fashion-product? De perfecte kans om op het gebied van wonen of lifestyle een nieuw product te bemachtigen met wellicht een speciale aanbieding.

Niet al onze bedrijven nemen deel aan het thema Black Friday, maar richten zich op het presenteren van hun meest exclusieve producten. Op deze wijze dragen zij bij aan een dag vol enige shop-momenten die uw zintuigen zullen prikkelen.

Masterclasses

Uw kennis bevorderen tijdens de EXCELLENT woonbeurs …

Om uw ervaring, maar vooral kennis te bevorderen nodigen wij de volgende experts uit op het gebied van wonen & leven. Zij zullen u met hun jarenlange ervaring op de hoogte stellen van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast tonen zij de meest inspirerende, recente projecten en wordt u volledig meegenomen in de realisatie hiervan.

Na afloop bent u in de gelegenheid om al uw vragen te stellen, krijgt u inzage in de visie van deze experts of kunt u zich persoonlijk laten adviseren.

Op vrijdag 29 november

Tijdsblok 1
13:00 – 14:00 uur | Marcelino

Tijdsblok 2
14:00 – 15:00 uur | FERROLIGHT Design

Tijdsblok 3
15:00 – 16:00 uur | Versteegh Design

Tijdsblok 4
16:00 – 17:00 uur | Osiris Hertman Studio

Op zaterdag 30 november

Tijdsblok 1
13:00 – 14:00 uur  | Artistiek

Tijdsblok 2
14:00 – 15:00 uur | FERROLIGHT Design

Tijdsblok 3
15:00 – 16:00 uur | Versteegh Design

Tijdsblok 4
16:00 – 17:00 uur | Osiris Hertman Studio

Op zondag 1 december

Tijdsblok 1
13:00 – 14:00 uur  | Artistiek

Tijdsblok 2
14:00 – 15:00 uur | FERROLIGHT Design

Tijdsblok 3
15:00 – 16:00 uur | Versteegh Design

Tijdsblok 4
16:00 – 17:00 uur | Marcelino 

MARCELINO

Bekend van Cooking with the Stars!
Maak samen met Marcelino van ieder gerecht een culinair hoogtepunt.
Leert u hoe u in als een sterren-kok in de keuken kunt staan?

FERROLIGHT DESIGN

THE ART OF LIGHTING MEETS THE ART OF DESIGN… Met de duo-presentatie weten zij u te overtuigen van sfeervolle lichtarmaturen. Licht is emotie. Het mooiste licht gevat in hoogstaand minimalistisch design

VERSTEEGH DESIGN

Met oog voor de kleinste details weet hij ieder project te transformeren tot één schitterend stijlvol geheel. Benieuwd hoe hij die bijzondere touch realiseert?

OSIRIS HERTMAN STUDIO

Creëert de ideale harmonie tussen architectuur en interieurontwerp. Bent u benieuwd hoe hij de zijn zorgvuldige werk toepast in de meest luxe nationale en internationale projecten?

ARTISTIEK

Uitgebreide collecties aan meubels worden met liefde en vakmanschap gemaakt. Eigenzinnige wooninspiratie om uw manier van wonen te verrijken met ambacht en optimaal comfort. Maakt u kennis met zijn op maat gemaakte creaties?

WIJ RESERVEREN GRAAG UW PLAATS OP DE EERSTE RANG!

Gelieve de expert, het tijdstip, de datum, uw naam en aantal personen door te geven. Via [email protected] onderwerp: Masterclass

U ontvangt z.s.m. de bevestiging dat uw plekken bij uw favoriete Masterclass zijn gereserveerd.

Het mooiste woon & lifestyle event

BESTEL UW TICKETS

Modeshows

Tijdens de EXCELLENT woonbeurs gaan wij in in op de laatste fashion-trends en ontwikkelingen. U bent van harte welkom om deze modeshows, onder leiding van Jerry Luxenburg, te bewonderen. 

Ervaar de inspirerende, Braziliaanse touch op zaterdag 30 november

De collecties Josemar Rufino Santana, topdesigner van Braziliaanse afkomst, die zijn eigen ideeën heeft omgezet in inspirerende collecties. Met deze collectie is kleding niet langer een normaal kledingstuk, maar een speciale beleving!

Ervaar de duurzame, hoogwaardige collecties op zaterdag 30 november

Tanya Shakhmatova is gespecialiseerd in het verwerken van duurzame materialen in haar bijzondere collecties. De veelzijdigheid zorgt voor een enorm succes in haar carrière en haar creaties worden getoond tijdens zowel kleine als grote nationale en internationale fashionshows, waaronder de EXCELLENT woonbeurs!

Artiesten

op vrijdag 29 november verwelkomen wij John Paul Chacon met zijn spetterende hits en heerlijke stemgeluid!

Het geweldige live-optreden van John Paul Chacon onder het genot van borrel. Het prachtige stemgeluid in combinatie met de schitterend klinkende instrumenten maken deze single tot een echte tophit. In 2019 kwam de nieuwe single “Ga” uit. De gebruikte muziekinstrumenten verlenen deze heerlijke genotsplaat een bijzondere latin touch!

op zaterdag 30 november verwelkomen wij Ebony Lize met een heerlijke combinatie aan diverse muziekstijlen!

Ebony Lisa Gorre, beter bekend als ‘’Ebony Liza’’ nu nog een opkomende artiest. Haar muziek stijl is een mix van trapsoul, R&B, Nederlandstalig met een vleugje oldschool Hip-Hop.

Haar teksten zijn inspiraties uit echte gebeurtenissen in haar leven en de melodieën komen echt vanuit het hart.

Het mooiste woon & lifestyle event

BESTEL UW TICKETS

EXCELLENT WOONBEURS 2019