Amerika: Groot, groter, grootst

Amerika: Groot, groter, grootst

We weten het allemaal, in Amerika mag alles groter, luxer, extravaganter, enz enz. En daar doen de huizen zeker niet voor onder. We hebben vier,  prijzige, huizen op een rijtje gezet die voldoen aan het groot, groter, grootst.

Luxe en ruim

Het eerste huis van deze selectie is de meest neutrale en normale. Met de prachtige natuurlijke kleuren komen de grote ruimtes goed tot hun recht. De interieurkeuzes door het gehele huis zijn op elkaar afgestemd en dat voel je. Het gebruiken van natuur(lijke) producten geven een rust en sfeer. Mag ook wel als het ingericht is met stukken van Cavalli, Minotti enz. Bekijk de hele woning hier.

Gouden touch

Deze woning is zeker niet klein te noemen. En de bewoners hebben duidelijk een voorkeur voor de kleur goud. In elke kamer is het wel terug te vinden, van de belijning op de vloer tot de salontafel. Een beetje goud is niet verkeerd moeten ze gedacht hebben. Bekijk de hele woning hier.

Chanellook inloopkast

  

Deze woning staat voor een schamele $20 miljoen te koop. Het is compleet ingericht met een elegante, klassieke stijl. De kleuren zwart en wit komen door de gehele woning terug en worden ondersteund door wat accentkleuren. De inloopkast geeft het gevoel alsof je in een Chanel winkel staat, niet alleen door de gigantische Chanel fles, maar vooral door de kleurkeuze en het materiaal. Bekijk de hele woning hier.

Versailles kopie

Deze gigantische mansion is een kleine replica van het paleis van Versailles. Zowel van buiten als van binnen in deze stijl doorgevoerd. Inclusief kandelaars ter waarde van $2,5 miljoen en zes marmeren openhaarden. Het gehele huis heeft een prijskaartje van zo’n $60 miljoen. Dan wordt je wel omringd door de luxe van de 19e eeuw. Bekijk de hele woning hier.

EXCELLENT | Magazine