Bezoek kunstexpositie Grenzeloos

Bezoek kunstexpositie Grenzeloos

“Houdt u van kunst?” Op zondag 24 februari tot en met 7 april vindt de kunstexpositie plaats bij Galerie Bonnard in Nuenen. 

Kunstexpositie

Deze kunstexpositie toont verhalende schilderijen en beelden met ambachtelijke en bijzondere technieken. Het laat zien dat een onderwerp geen “grenzen” hoeft te kennen. Het verhaal en de wijze waarop deze kunstenaars dit vertellen is hiermee van alle tijden en ook van alle culturen.

De kunstenaars

Hanneke Naterop

De schilderijen van Hanneke Naterop laten zich niet zomaar lezen. De zaken die het eerste opvallen zijn de kleurcombinaties, het contrast, de composities en een bijzonder handschrift. Ieder kunstwerk brengt een bepaalde emotie met zich mee. Hiervoor schetst de kunstenares een omgeving waarin ze alleen of met anderen bezig zijn. De kijker wordt continu uitgedaagd om te onderzoeken wat er precies gebeurd.

Pedro Quesada Sierra

De beeldhouwer is het afgelopen jaar in Spanje nationaal bekend geworden. Zijn beelden en tekeningen zijn van hoge kwaliteit en vragen direct om aandacht. Hij maakt tijdloze beelden in diverse materialen, zoals keramiek en kunststof. De stijl van Spaanse kunstenaar wordt gekenmerkt door naïviteit en opgaande vrouwelijke figuren.

Pam Hawkes

De Britste kunstenaar exposeert voor het eerst in Nederland. Haar schilderijen hebben iets merkwaardigs door de mix van modern en middeleeuws. De onderwerpen zijn sensueel en stralen afgebeelde modellen uit met vaak een koele onthechting.

Francien Krieg

Kunstenares Francien Krieg haalde onlangs de publiciteit met haar kunstboek over de ouder wordende huid. Haar werk van talloze oudere modellen roept verwondering en vertedering op. Deze expositie toont zij baby’s, kleuters en jonge kinderen in composities die herkenbaar kunnen zijn. Het licht en de huid is één van de belangrijkste onderdelen in haar werk.

Galerie Bonnard

 

Donderdag:   11:00 uur – 18:00 uur

Vrijdag:          11:00 uur – 20:00 uur

Zaterdag:       11:00 uur – 18:00 uur

Zondag:         11:00 uur – 18:00 uur

Op zoek naar meer informatie? Bekijk dan Kunstexpositie Galerie Bonnard. 

 

 

Galerie Bonnard

Berg 9

5671 CA, Nuenen

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN