Binnen genieten van buiten

Binnen genieten van buiten

Een prachtig gelegen vakantiewoning met alle comfort voor 15 personen

Maison Roannay is gelegen langs de oevers van Le Roannay, een zijriviertje van de Amblève. De woning is met veel respect voor de omgeving opgetrokken en biedt een heerlijke plek om tot rust te komen. 5 slaapkamers en 4 badkamers zorgen voor het nodige comfort.

Gezellig samen zijn

De ruime leefruimte met open haard en zithoek zijn een fijne plek om gezellig samen te zijn. In de goed uitgeruste open keuken kan je van elke maaltijd een feest maken. Een aparte speel-en tv-kamer op de eerste verdieping geeft plaats aan de kinderen en jeugd om te relaxen na een actieve dag buiten.

Leefruimte

De leefruimte is een warme plek om te genieten van elkaars gezelschap en de natuur rondom. De open haard knispert heerlijk in de winter en verwarmt de ruime zithoek. De lange tafel biedt plaats voor iedereen! De natuurlijke materialen die we gebruikten voor de woning stralen een bijzondere rust uit.

Samen koken, samen genieten….

Een open keuken is voorzien, waar gezellige bedrijvigheid en tegelijk een beetje bijbabbelen elkaar kunnen afwisselen. Het Falcon fornuis is ideaal om eens uitgebreid te koken of om snel iets op te warmen. Voor de liefhebbers is een koffieapparaat voor Nespresso aanwezig. 

Ontspanningsruimte

Op de 1e verdieping bevindt zich een gezellige ontspanningsruimte om rustig een boek te lezen, een gezelschapsspel te spelen, TV te kijken of bij te praten. Deze ruimte ligt geheel apart van de leefruimte beneden en geeft de jeugd hun “eigen” plekje. Iets waar iedereen van kan genieten.

Onder de open hemel

De woning is omgeven door een prachtig stuk Ardense natuur. Bij  het ochtendgloren of het schemer van de avond kan je reeën zien eten van het malse gras. En wie weet welke dieren passeren er nog?  We houden de tuin bewust wild. Op een ruim terras met vuurplaats en BBQ kan je genieten van de buitenlucht. De kinderen vinden vast hun weg naar het riviertje.

Omgeving

De omgeving van Moulin de Ruy heeft veel te bieden. Zowel de prachtige natuur als de feeërieke dorpjes in de omgeving zorgen voor de nodige ontspanning. Zoek je meer avontuur? Ook dan kom je in de regio aan je trekken. 

 

Maison Roannay

Foto’s gemaakt door: Spot-On Visuals

 Realisatie

 Heritage Buildings 

Ambiorixlei 8

2900, Schoten België

Tel: +32 3685200

[email protected]

EXCELLENT WONEN & LEVEN