Daglicht-beheer voor schuurwoning

Daglicht-beheer voor schuurwoning

Warme uitstraling

Sunshield heeft een nieuwe schuurwoning in het Gelderse Leuth voorzien van trapeziumvormige louvers. Aan de voorzijde is de gevel asymmetrisch verdeeld. Het kleine raam aan de linkerkant is net geen 3 m2. Het grote raam aan de rechterkant is ruim 9 m2.

Om het rustieke karakter te versterken, heeft de eigenaresse gekozen voor houten lamellen van onbehandeld Western Red Cedar. En wel van het type 94W. Deze louver is 94 mm hoog.

Verder is gekozen voor witte dragers en witte kunststofcomponenten. Zo wordt het lamellensysteem naadloos verbonden met het wit geschilderde houtwerk.

Duurzaam wonen

Anders dan de naam misschien doet vermoeden wordt bij nieuwe schuurwoningen volop rekening gehouden met energieverbruik en duurzaamheid. Daarom zijn de voor- en achtergevel vaak voorzien van glas.

Zo wordt maximaal gebruik gemaakt van natuurlijk licht. Mensen leven en werken nu eenmaal graag met daglicht. De zon is echter behalve een bron van licht, ook een bron van warmte.

Met louvers krijgt u invloed op de hoeveelheid licht en warmte die de ruimte bereikt. Dat is een kwestie van de louvers in de gewenste stand zetten. Dat kan traploos.

Knusse eenvoud

Charmante soberheid is waarschijnlijk een goede typering van de schuurwoning. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en constructies worden vaak niet weggewerkt. De boerenstoerheid wordt zo onderstreept. Eerlijk, zonder opsmuk.

Wilt u deze uitstraling versterken, kies dan voor houten lamellen. Of accentueer de rustieke elementen en kies juist voor strakke louvers van aluminium. Dat kan in elke gewenste RAL kleur. Met louvers van Sunshield zit u hoe dan ook jarenlang goed.

Unieke wensen, unieke louvers

Uw wensen zijn uniek.

Dus creëert Sunshield voor elk project een uniek product.

Sunshield B.V.

Lissenveld 65F

NL – 4941 VL Raamsdonksveer

+31 (0)162  571 493

[email protected]

BEZOEK SUNSHIELD B.V. OP DE EXCELLENT WOONBEURS 2019!