Heerlijk design hotel Domus Noruz Chania

Heerlijk design hotel Domus Noruz Chania

Bekroond design

Het Domes Noruz Chania is het eerste Griekse resort dat is bekroond voor het design van het interieur en exterieur. De architectuur is geïnspireerd door de Venetiaanse arsenalen met Kretenzisch zandsteen als voornaamste bouwmateriaal.

Adults only hotel

Dit adults only (kinderen vanaf 16 jaar zijn welkom) design strandresort ligt rustig. Het biedt eigen toegang tot een zandstrand in Agioi Apostoloi. Het hotel heeft een modern interieur, prachtige tuin en zandstrand en het bied een uitstekende service. De ideale locatie voor het ontdekken van West Kreta in combinatie met een heerlijke strandvakantie.

Prachtig uitzicht

De accommodatie beschikt over een modern spacentrum en 2 zwembaden met uitzicht op de azuurblauwe wateren en de omliggende eilanden. De bar bij het zwembad serveert exclusieve champagne, verse vis en schelp- en schaaldieren.

Ruime accomodaties

Alle accommodaties van het Domes Noruz Chania hebben buiten een extra woonruimte met een verscheidenheid aan voorzieningen, lounge meubilair, een bad en een hot tub of dompelbad. U kunt overal gebruikmaken van gratis WiFi.

Het spacentrum heeft een hamam, een sauna en een hot tub, evenals een inrichting die is geïnspireerd is door traditionele lokale stoffen en borduurpatronen. Er kunnen tevens ontspannende massagebehandelingen worden verzorgd.

Buitenactiviteiten

Er wordt een verscheidenheid aan buitenactiviteiten aangeboden, zoals yoga in het park, een trainingssessie met een persoonlijke coach, en diverse andere sporten. Er is ook een volledig uitgerust fitnesscentrum aanwezig.

Gezellig restaurant en bars

Verder kunt u heerlijk ontspannen in de uniek ontworpen loungeruimte aan zee. Het Domes Noruz Chania bevat ook een gezellig restaurant dat de hele dag door geopend is, evenals 2 bars.

Het hotel heeft 83 kamers. Chania ligt op 4 km en de luchthaven op 30 km.

Voor meer info en of boekingen bel Monique de Vos van Departures op  06-29000544 of mail met [email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN