Eyecatchers in huis

Eyecatchers in huis

Soms heeft je interieur een boost nodig, wellicht in de vorm van een eye catcher. We hebben een paar bijzondere meubels voor je op een rijtje gezet die dit zeker aankunnen. Je wilt er gewoon naar blijven kijken!

Furry barstoel

Het merk Ottiu komt met een wel heel bijzondere barstoel: een behaarde. Deze zachte, pluchen stoel is een ware eye catcher. Elke dame zou deze stoel met liefde neerzetten. Je wilt hem gewoon aaien, ernaar kijken, van genieten. En hij komt in verschillende kleuren! Bekijk hem op de site van Ottiu.

Multifunctionele lamp

Het bedrijf Blomus wilde al langer een flexibele lamp op de markt brengen. Daarom vroegen ze KaschKasch om er een te ontwerpen. De lamp is in te zetten als zowel een hanglamp, sfeerlamp op tafel op werklamp op korte standaard. En doordat de ledlamp oplaadbaar is heb je niet constant een ‘lelijk’ snoer eraan hangen.

Luxe in leer

Bij Porus Studio komen ze vaak met bijzondere, stijlvolle interieurstukken. Deze keer de Inglewood Dining Chair, van de Inglewood collectie. De naam van de stoel doet vermoeden dat deze enkel geschikt is voor de eetkamer, maar wij vinden het ook een perfecte keuze als bijzetstoel in de woonkamer of de slaapkamer. Door het leer ademt het luxe uit! Bekijk de stoel op de site van Porus Studio.

Kunstzinnige vazen

De vazen van Coralla Maiuri staan bekend om haar kunstzinnige vormgeving, gebruik van verf en attributen. Deze geven op hun eigen manier sfeer en een gevoel tot luxe. Deze nieuwe serie laat zich het beste omschrijven als lief en zacht. Bekijk alle vazen op de site van Coralla Maiuri.

Modernistische eettafelset

Het merk Bon Ton komt met een nieuw set van tafel en stoel, ontworpen door Michela en Paolo Baldessarri. Het geheel oogt vooral minimalistisch en modern. Het geeft een strakke look in de eetkamer en met een goede ruimte wordt het zeker een eye catcher.

EXCELLENT | Magazine