Four Seasons Astir Palace – Athene

Four Seasons Astir Palace – Athene

Op 30 minuten rijden van het historische centrum van Athene ligt dit 5-sterren hotel van de befaamde Four Seasons keten.

Atheense Riviera

Aan de Atheense Riviera ligt het 5 sterrren hotel Four Seasons Astir Palace. Dit hotel heeft 7 restaurants, een spa met 10 behandelruimtes, een fitness centrum en een 3 privé stranden. Ook zijn er 5 tennisbanen op het terrein. Het resort bestaat uit 2 gebouwen, Arion en Nafsika en bungalows allen omringd door pijnbomen.

Van alle luxe voorzien

Gasten kunnen hun dag beginnen met een Amerikaans ontbijtbuffet dat wordt geserveerd in de eetzaal. Voor de lunch of diner kunt u kiezen uit Griekse zeevruchten, Italiaanse gerechten of Latijns-Amerikaanse grill, dit alles vergezeld van goede wijnen en geserveerd in de restaurants van het hotel. Sommige van ‘s-werelds beste sigaren, zeldzame cognacs en whisky’s kunnen ook worden genoten in de sigarenlounge.

Spa centrum

Het spa centrum van het hotel beschikt over een overdekt wedstrijdzwembad, een hamam, een vitaliteits zwembad en ontspannende douches en biedt ook een verscheidenheid aan massages e nandere behandeligen. Yogalessen zijn te volgen in de fitnessruimte. Op het strand kunnen er allerlei watersporten beoefend worden zoals snorkelen, zeek-kajakken en windsurfen.

Modaine badplaats

Het geheel ligt op het schitterende schiereiland van Vouliagmeni. Dit is de mondaine badplaats bij uitstek aan de Atheense Rivièra, met zijn prachtige pijnbomen en sublieme uitzichten over de diepblauwe Saronische Golf.  Voor een elegante en stijlvolle luxe vakantie.

 

Voor meer informatie, neem contact op met Departures Monique de Vos  via [email protected] of 06-29000544

EXCELLENT | WONEN & LEVEN