Franse Alpen | Au Cœur du Village La Clusaz

Franse Alpen | Au Cœur du Village La Clusaz

Charme, romantiek, authenticiteit en fijne pistes: La Clusaz in de Franse Alpen- Haute Savoie Massive des Aravis heeft het! In Hotel Au Cœur du Village, een perfect gelegen Relais & Chateau hotel in het hart van het dorp en direct aan de piste, vindt u een mooie mix van modern en traditioneel Savoyaards.

Unieke spa

Au Cœur du Village heeft 6 comfortabele kamers en 48 sfeervolle suites. Uniek is de spa van het hotel: in de hamam lijkt het alsof je onder een sterrenhemel van halfedelstenen ligt. Het speelse, verwarmde zwembad bestaat uit een bubbelbad, een stroomversnelling en hydro jets. Ook is er een sauna. In de ‘Cristal Spa’ zijn diverse massages en schoonheidsbehandelingen mogelijk.

Ontbijtbibliotheek

Een fijne start van de dag maakt u in de ‘ontbijtbibliotheek’. Een feest voor de zintuigen! In gastronomisch restaurant ‘Le Cinq’, komt de innerlijke mens niets tekort. Houdt u vooral een plekje over voor het dessert! La Clusaz is een overzichtelijk en toch divers resort.

Meer weten, neem contact op met Excellent’s luxury travel consultant Monique de Vos van Departures 06-29000544 of [email protected]

EXCELLENT wonen & leven