Go-to-studio voor luxueus design | Boffi Studio Rotterdam

Go-to-studio voor luxueus design | Boffi Studio Rotterdam

Boffi Studio Rotterdam brengt Italiaans vakmanschap naar Nederland!

In april 2016 opende een nieuwe designstudio in Rotterdam zijn deuren: Boffi Studio Rotterdam gevestigd in een modern en statig pand aan de Blaak in Rotterdam, biedt deze eersteklas Designstudio unieke maatwerkoplossingen voor high-end interieurs.

De studio werd geopend door de befaamde architect Daniele Germone en de vooraanstaande ontwerper Dis Abhelakh. Het is hun tweede showroom; in 1997 openden ze Dis Studio Amsterdam, een hoogwaardige designstudio die reeds veel interieur heeft ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd.

De twee studio’s zijn in Nederland de exclusieve leveranciers van het Italiaanse merk Boffi, een merk dat bekendstaat om zijn luxueuze ontwerpen en aandacht voor detail. 

Innovatie, vakmanschap & technologie

Boffi werd in 1934 opgericht door Piero Boffi. Begonnen als high-end keukenfabrikant, groeide dit merk in korte tijd uit tot internationaal marktleider in productinnovatie en design op het gebied van keukens, badkamers en garderobe-systemen.

De reden dat het bedrijf zo’n succes is? De focus op zijn geschiedenis, de ambachtelijke technieken, gecombineerd met innovatie, vakmanschap en het gebruik van de nieuwste technologieën. Boffi heeft een ongerepte reputatie en wordt zeer gerespecteerd binnen de ontwerp gemeenschap. Daarom werken bekende ontwerpers maar al te graag met het toonaangevende merk.

Voortreffelijk industrieel design

Niet voor niets won Boffi als enige keukenmaker ooit de Compasso d’Oro, een prestigieuze award voor voortreffelijk industrieel design. “Wat Boffi anders maakt dan andere bedrijven is het niveau van aandacht en innovatie in de ontwikkeling van producten, de aandacht voor detail en de kwaliteit van de werknemers wereldwijd.

Boffi werkt met een unieke samenstelling van zeer goed opgeleid personeel, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit hoog blijft”, aldus Charlie Esson-Figee, die na acht jaar gewerkt te hebben voor Boffi Wigmore-Londen, in september 2017 de manager werd van Boffi Studio Rotterdam. Hier werkt ze samen met senior architect Jasper van Asselt.

Italiaans vakmanschap

Omdat Boffi Studio Rotterdam is gelieerd aan DIS Studio Amsterdam, kan de studio naast het merk Boffi nog andere luxueuze merken aanbieden, zoals: MA/U, ADL en DePadova. Stuk voor stuk Italiaanse merken van topkwaliteit.

De Italiaanse herkomst van deze merken is volgens de ervaren interieurarchitect van groot belang: “Italiaans vakmanschap betekent aandacht voor details en precisie. Daar kunnen andere ontwerpers niet aan tippen.”

Dankzij de samenwerking met de verschillende merken kan de studio nu volledige interieurs ontwerpen en ontwikkelen. Boffi Studio Rotterdam is dan ook dé plek voor alles op het gebied van luxueuze interieurs.

Boffi Studio Rotterdam

Blaak 6A

3011 TA, Rotterdam

Tel: 010 – 2036990

[email protected] 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN