Kamsteeg tuinen

Kamsteeg tuinen

Twintig jaar veelzijdige kwaliteitstuinen

Kamsteeg Tuinen blinkt al twintig jaar uit in veelzijdige kwaliteitstuinen. Tuinen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever, de woning en de omgeving.

Het dit jaar jubilerende hoveniersbedrijf pakt ieder tuinproject met veel zorg aan. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud weet het zeer ervaren Kamsteeg Tuinen perfectie te realiseren. Creaties van Kamsteeg Tuinen wekken ieder seizoen een geweldig en heerlijk gevoel op. Onderscheidende factor van het Bredase kwaliteitsbedrijf is de enorme veelzijdigheid in tuinstijlen. Van strakke, moderne tuinen tot landelijke tuinen. En van een Ibizatuin tot een waterrijke tuin. De fraaie resultaten zijn immer weer toonbeelden van klasse, creativiteit en vakmanschap.

 Strandtuin

En wat te denken van de door Kamsteeg Tuinen zelf geïntroduceerde strandtuin, waardoor je het hele jaar door het heerlijke vakantiegevoel rondom de eigen woning voelt. Of je nu aan de zee, aan een meer of aan een rivier woont. Deze strandtuin van Kamsteeg Tuinen werd in 2009 door de vakjury gekozen tot Tuin van het Jaar. De toenmalige bewoner van de aan het water gelegen woning was gek op windsurfen, waardoor de keuze voor een strandtuin snel was gemaakt. De houten palen die in de zee dienen als golfbrekers zijn in de strandtuin gebruikt om de afscheiding van het erf aan te geven. In de strandtuin zijn zelfs duinen aangelegd, waardoor het vakantiegevoel elke dag weer aanwezig is. Het helmgras zorgt voor de maximale privacy voor de bewoners. “Voor ons is het echt een feestje om te maken om een dergelijke tuin te maken. Het is weer eens iets anders dan een tuin met buxusbollen en hortensia’s. En deze tuinen geven je echt het gevoel van vakantie”, is Sander Kamsteeg positief over de tuinontwerpen aan het water waar Kamsteeg Tuinen een specialist in is.

 

Kamsteeg Tuinen

Rithsestraat 152

4838 GD, Breda

Tel: 076-5421230

[email protected], www.kamsteegtuinen.nl