Kom tot rust in de wereld van TEAM 7

Kom tot rust in de wereld van TEAM 7

Over TEAM 7

TEAM 7 staat voor voor natuurlijkheid en tijdloze klasse. Het merk staat synoniem voor een moderne lifestyle in het teken van duurzaamheid en esthetiek. Een van de belangrijkste succesfactoren naast het ecologische motief is het unieke design dat TEAM 7 ondertussen al afgerond 50 internationale bekroningen heeft opgeleverd.

Goed slapen is een van de sleutels voor een gezond leven. Met een slaapkamer van TEAM 7 slaapt u beter dan ooit dankzij puur natuurlijk hout, natuurlijke materialen en metaalvrije bedden. Maar u slaapt ook in schoonheid, want meubilair van TEAM 7 is tijdloos design voor het leven en de nieuwe mylon slaapkamer is daarvan het beste bewijs.

Slaapkamers van TEAM 7, Oostenrijks producent van duurzaam designmeubilair, zijn gemaakt van natuurlijke materialen, met zuiver, massief hout op de eerste plaats. Al naargelang de gewenste afwerking kunnen bedkanten en hoofdeindes bekleed zijn met natuurlijk leder of stof. In kasten kan glas of keramiek een aanvullend designaccent leggen en voor extra functionaliteit zorgen.

Maar ook in het niet-zichtbare is alles puur natuur. Bedden zijn geheel metaalvrij, met traditionele, ambachtelijke houtverbindingen om de constructie stevigheid te geven. Zo kunnen aanwezige magnetische velden in de slaapkamer niet worden versterkt en de slaap niet beïnvloeden.

Mylon

Een mooi voorbeeld van prachtig slaapkamerdesign is mylon, ontworpen door de gelauwerde topdesigner Jacob Strobel. Sobere lijnen, perfecte verhoudingen en een warme uitstraling kenmerken ook hier het design van Strobel. Het bed laat heel veel uitvoeringen toe zodat u het perfect kan afstemmen op uw interieur. Het hoofdeinde is beschikbaar met houten sporten of met leder- of stofbekleding. De bekleding is afneembaar en kan worden gewassen of zelfs gewisseld om van kleur te veranderen. Het voeteneinde is net als de bedkanten beschikbaar in massief hout of bekleed.

In om het even welke uitvoering springt de sobere maar bijzonder knappe houten constructie in het oog: een zelden geziene combinatie van houtbewerkingstechnologie en traditioneel vakmanschap.

Bijpassende mylon meubelen maken deze slaapkamer compleet. Op het prachtige mylon nachtkastje zijn boeken, leesbril, water altijd binnen handbereik. De mylon ladenkasten sluiten aan bij het design van het bed en nachtkastje. Royale laden bieden voldoende opbergruimte voor kleding, ondergoed en sieraden. De mylon bank is handig als opbergruimte en zitbank. De klep sluit comfortabel zacht en gedempt. Het is mogelijk de stoffen of lederen bekleding van de bank hetzelfde uit te voeren als het bedhoofdeinde en de bedkanten.

Natuurlijke accessoires, slaapsystemen en kasten

Bij lekker weldadig slapen hoort natuurlijk ook beddengoed. TEAM 7 biedt hoogwaardige hoofdkussens en dekbedden, gemaakt van biokatoen en gevuld met natuurlijke Tencel- of maïsvezels. Matrassen van natuurlijk latex, lattenbodems en geavanceerde slaapsystemen zoals aos maken het aanbod compleet.

Een ideale slaapkamer is pas compleet met een kast die plaats, overzicht en comfort biedt. De kastsystemen van TEAM 7 hebben het allemaal: de stijlvolle uitstraling van het massieve hout en zijn gezonde eigenschappen, topdesign en schitterende kastinterieurs waarin alles netjes georganiseerd is.

TEAM 7 kasten munten uit in functionaliteit met aanpasbare kastindelingen, broekhouders en overhemdhangers, vitrinelades, optionele ledverlichting enzovoorts. Er is keuze uit verschillende modellen in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes, draai- of schuifdeuren in natuurlijk hout of glas, en talrijke praktische modules voor het kastinterieur. Elke TEAM 7 kast is een ruim, ambachtelijk meubel – uitgevoerd op maat –  dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Veelzijdige partners

Openheid en transparantie staan centraal in de filosofie van TEAM 7. Meer en meer vloeien ruimtes in onze woning in elkaar over en TEAM 7 meubilair is daarop afgestemd.

De sidekick is een schitterende natuurhouten bijzettafel die perfect als nachtkastje, werk- of opmaaktafel kan dienen in de slaapkamer. Bijzonder is dat ze kan worden omgeklapt zodat je keuze hebt tussen werktafel- en salontafelhoogte.

De hood en hood+ kapstokken zijn gedroomde partners de slaapkamer. Dit prachtige ontwerp in massief hout lijkt wel een boom waar u tal van jassen en kledingstukken op kwijt kan. De hood+ is de grote broer van de hood waarin twee basiselementen verbonden zijn met een stang van 110 of 130 cm.

Het lichte en superhandige hi! bijzettafeltje is ideaal naast het bed of als functioneel accessoire in de slaapkamer – maar het komt overal goed van pas. Als nachttafel is de optionele ledverlichting wellicht aangewezen. Tal van accenten en uitvoeringen zijn mogelijk, zoals een glazen of houten bovenblad.

TEAM 7 Natürlich Wohnen GmbH

Braunauer Straße 26 | A-4910 Ried

T +43/7752/977-700

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN