Maak kennis met de Eysing One®

Maak kennis met de Eysing One®

“Een duurzame en in detail ontworpen rijdersmachine”

Ervaar de sensatie

Ervaar tijdens “de Voorjaars-Sfeerdagen 2019” de sensatie van het rijden op deze in ’s-Hertogenbosch ontworpen retro-motorfiets, met state-of-the-art technologie aan boord. Team Eysing staat voor altijd klaar om u een proefrit te laten maken. Voor het comfort hoeft u geen helm te dragen tijdens het rijden.

Inspiratie

De iconische contourlijnen van de in de jaren ‘30 in Amersfoort gebouwde Eysink motorfietsen, zijn bijna 90 jaar later de inspiratiebron geweest voor het ontwikkelen van deze e-moped met een volledig electrische en duurzame aandrijflijn. De techniek is gebouwd om een leven lang mee te gaan. Het onderhoud van de machines is minimaal, het systeem gebruikt geen vloeistoffen.

Eysing One E-moped

De Eysing One® heeft een actieradius van maar liefst tachtig kilometer. Niet toevallig is dat precies de afstand van Amersfoort naar ’s-Hertogenbosch. Van het verleden naar de toekomst. Deze e-moped is voorzien een boordcomputer met gps-tracking, zo is via een app zien waar de motorfiets zich bevindt.

Eysing geeft met deze retro e-moped een nieuwe duiding aan stedelijke mobiliteit en creëert daarmee een geheel nieuwe marktcategorie. Via Eysing kunt u verdere informatie vinden en de Eysing One® reserveren voor aflevering vanaf eind april 2019.

 

Eysing B.V.

De Ring 35

5261 LM, Vught

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN