Maia Da Nang Resort | Vietnam

Maia Da Nang Resort | Vietnam

Het Fusion Maia Da Nang Resort in Vietnam is een hip luxe resort en tevens het eerste all-inclusive Spa resort in Azië.

Neem een duik!

Deze accommodatie ligt op slechts 12 minuten wandelen van Bac My An Beach! Het Fusion Maia Resort ligt aan het prachtige My Khe-strand. Het is uitgerust met stoombaden en saunafaciliteiten en biedt een gratis spa-service in de uitgebreidste spafaciliteiten in Centraal-Vietnam. Dit resort aan het strand biedt 5-sterren villa-accommodatie in Da Nang en een buitenzwembad met een waterval.

Privézwembad bij villa

Elke moderne villa in Vietnamese stijl heeft een eigen binnenplaats met een prachtig uitzicht op de zonsondergang, een ruime indeling en een open woonkamer. De grote badkamers bieden extra grote ramen en een gescheiden bad en regendouche. Gasten kunnen genieten van een duik in het privézwembad van de villa.

Gratis spabehandelingen

Er zijn minimaal twee gratis spabehandelingen per dag inbegrepen. Het aangename strandresort met hedendaagse architectuurinterpretatie van de “Verboden Stad” bestaat uit suites, spa- en strandvilla’s

Het stadscentrum van Da Nang en Hoi An ligt op  20 minuten (dagelijks gratis shuttle).

Twee restaurants

Het resort heeft twee restaurants en een fusion café en uiteraard een fantastische Maia Spa met zwembad, waterval, stoomkamer, jacuzzi, fitness, kuren en grote keuze uit massages.

 

Meer weten? Neem contact op met Monique de Vos van Departures [email protected]  of per telefoon op 06-29000544. Voor meer reisinspiratie kijk op www.departures.nl

EXCELLENT | WONEN & LEVEN