Meeslepende werken Victor Muller

Meeslepende werken Victor Muller

Groots en meeslepend zijn de landschappen van Victor Muller bij Galerie Bonnard. Een groot werk op een kleine muur geeft het huis  een ruimte erbij. 

Deze ervaring hebben kopers van het werk van de inmiddels internationaal doorgebroken kunstenaar Victor Muller. Met zijn werk roept de kunstenaar oude tijden op. De Italiaanse grootsheid en sfeer van zijn landschappen gecombineerd met prachtig gestileerde stillevens blijven prikkelen en geven de ruimte een verstillende, luxe en grootste uitstraling. Het is niet voor niets dat een aantal van zijn verzamelaars doorgaan tot soms wel 10 van zijn imposante schilderijen.

Stillevens, verborgen tuinen, stille wateren met zorgvuldig geboetseerde boompjes, om maar wat onderwerpen van de kunstenaar te noemen. We stellen Victor Muller, kunstenaar uit Utrecht, tijdens de expositie ‘Geïnspireerd’ voor met een prachtige serie fonkelnieuw werk. De werken van deze kunstenaar kennen veel verhalen, alles is zorgvuldig gecomponeerd en bij elkaar gezet. Niet alleen de schilderijen, ook de titels spreken tot de verbeelding en roepen andere tijden op.

Bekijk meer werk van Victor Muller bij Galerie Bonnard! Of laat je verrassen door de werken van een van de andere exposanten.

EXCELLENT | Magazine