Monument hotel Barcelona | absolute top

Monument hotel Barcelona | absolute top

Dit moderne luxehotel behoort tot de absolute top in Barcelona. Het bevindt zich in het hartje van de Paseo de Gràcia: de elegante topwinkelstraat van Barcelona.

3 Michelinsterren restaurant

De gasten worden er verwend met o.m. een 3 Michelin-sterren restaurant Lasarte.  U kunt er genieten van een verscheidenheid aan culinaire traktaties, ontworpen door chef-kok Martin Berasategui. Het eigen bistro-restaurant van het hotel, Oria (1 Michelin-ster) serveert verse gerechten volgens mediterrane gastronomische traditie. Verder zijn er nog 2 uitnodigende bars, een professionele spa en een mooi zwembad op het dakterras.

Centraal gelegen

Vanaf Monument Hotel wandelt u in 10 minuten naar het Plaça de Catalunya en de beroemde straat La Rambla. Vanaf het treinstation Paseo de Gracia, op 300 meter afstand, vertrekken regelmatig treinen naar de luchthaven Barcelona-el Prat.

Architectonisch pareltje

Het hotel is gevestigd in het huis van Enric Batllo, een architectonisch pareltje uit de 19e eeuw. Het is tevens een van de kenmerkende werken van de Eixample Quadrat d’Or en is daardoor een bijzonder monument.

L’Eixample is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in architectuureten en stadswandelingen.

De luchthaven ligt op 16km

Voor meer informatie en/of reserveringen neem contact op met
Monique de Vos van Departures via [email protected]
of bel met 06-29000544.

EXCELLENT | WONEN & LEVEN