NIEUW van Quooker | CUBE

NIEUW van Quooker | CUBE

De kraan die alles kan!

Hiermee geeft een Quookerkraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu.

Plastic waterflessen in huis halen, is niet langer nodig. De CUBE kunt u moeiteloos combineren met Quooker-modellen als de Flex, de Fusion en de Nordic Twintaps.

Nu ook koel en gefilterd!

Een Quooker in de keuken heeft tal van voordelen: het bespaart tijd, water, energie en ruimte in de keuken en is bovendien de veiligste keuze voor kokend water in de keuken. Met de nieuwe CUBE breidt Quooker de rijke collectie nog verder uit. Met deze tool in huis geniet u elk gewenst moment van een glas gezuiverd water en maakt u in een handomdraai de lekkerste home made limonades en cocktails met bruiswater klaar.

Hiervoor hoeft u nooit meer flessen in huis te halen. Dat is makkelijk en goed voor het milieu bovendien. Veiligheid staat bij Quooker nog steeds voorop. Kokend water tappen, terwijl u bruisend water bedoelde, is niet mogelijk. Om bruisend water te krijgen, drukt en draait u één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Wie de draaiknop iets langer vasthoudt, en dan draait, krijgt gefilterd water uit de kraan.

In 1987 liet Quooker de wereld kennismaken met de allereerste kokendwaterkraan, een 100% Nederlandse uitvinding. Het bedrijf wordt geleid door Niels en Walter Peteri, zonen van uitvinder Henri Peteri, en is gevestigd in Ridderkerk.

Hier werken dagelijks 300 mensen aan de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop. Inmiddels zijn er ook vestigingen in België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland.

Quooker Nederland B.V. 

Staalstraat 1

2984 AJ, Ridderkerk

Tel: 0180-420488

[email protected] 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN