Pure Salt Port Adriano | Calvia in Mallorca

Pure Salt Port Adriano | Calvia in Mallorca

Dit mooie design ingerichte luxehotel ligt rustig in een residentiële wijk op een klif met uitzicht op de kleine haven van Port Adriano en een fijn zandstrand. Het hotel bevindt zich boven een moderne jachthaven, met een winkelcentrum dat werd ontworpen door Phillippe Starck.

Ideale ligging

Het Pure Salt Port Adriano ligt op een steenworp van het zandstrand, een ideale setting om te genieten van zon, zee en strand op Mallorca. U kunt de prachtige landschappen rondom het hotel bewonderen en vanaf het grote terras de zonsondergang in u opnemen.

Volledig gerenoveerd

Het adults-only hotel onderging een grondige renovatie en vormt een oase van rust en kalmte.

Schitterende spa

De luchthaven ligt op 30 km en de hoofdstad Palma op 20 km. Er is een gratis transfer naar verschillende golfbanen.
Het hotel heeft een buitenzwembad en mooie spa. Het spa- & fitnesscentrum is gratis toegankelijk voor alle personen die in het hotel verblijven. Schoonheidsbehandelingen zijn beschikbaar tegen een toeslag.

Culinair genieten

Het eigen restaurant Adriana serveert smakelijke en gezonde lunches en diners à la carte. De Oesterbar biedt een spectaculair uitzicht, een uitstekend ontbijt en smakelijke mediterrane en internationale gerechten.

Een deel, van de in totaal 93 kamers, hebben een eigen jacuzzi of zwembad.

 

Voor meer informatie en/of reserveringen neem contact op met Monique de Vos van Departures[email protected] of 06-29000544

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN