Ruimtelijk en historisch ontwerp | Thilo Reich

Ruimtelijk en historisch ontwerp | Thilo Reich

Omgetoverd tot een exclusieve nachtclub!

Berlijn op een artistieke manier verwerkt in het interieurontwerp..

Berlijn is, na de val van de muur, nog steeds een synoniem voor dynamische verandering. Een uitgaansleven zonder grenzen, hier past een prachtige nachtclub bij. Er duiken wereldwijd nachtclubs op die de naam van Berlijn dragen en daarmee een unieke ervaring over willen brengen aan de bezoekers.

De bar is ontworpen door architect Thilo Reich. Deze ontwerper ziet vaste waarden in het ontwerpen van gastronomische ruimtes. Hij creëert een intieme en kleine ruimtes, waarbij socialiteit centraal staat.

De stenen stralen een algemeen onopgemerkt aspect van het dagelijkse stadsleven uit. Daarnaast geeft het een abstract beeld weer van de Berlijnse geschiedenis. De geschiedenis van Berlijn is op een artistieke manier verwerkt in het ontwerp.

De straalelementen van Berlijn laten een spoor achter van de rijke geschiedenis. Ook het meubilair, zoals de lederen banken, zijn hierop aangepast. Zelfs aan de details is gedacht, zoals het gebruik van exclusieve hand-geblazen cocktailglazen.

Een ruimtelijk ontwerp waar het heden en verleden bij elkaar komen

Thilo Reich is een bekroonde Berlijnse architect en binnenhuisarchitect. Het werk van zijn studio varieert van meubel tot architectuur, met een sterke focus op architecturale vaartuigen.

Zijn doel is het creëren van innovatieve ruimtes die moderne concepten combineren met persoonlijkheid, cultureel bewustzijn en comfort.

De ontwerper van deze exclusieve nachtclub, Thilo Reich 

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN