Stijlvolle plek voor je kat

Stijlvolle plek voor je kat

Wie graag een kat in huis heeft weet dat er hiervoor ook verschillende ”kattenmeubels” aangeschaft moeten worden, waaronder een mand of andere ligplek. En het wil vaak niet passen bij de inrichting in de rest van het huis, waardoor het in een hoekje gestopt wordt. De kattenbedden van Cosy and Dozy zijn niet alleen fijn voor uw huisdier, maar ook voor het zicht.

Veilige plek
Van de duizenden bedden die al gemaakt en besteld zijn is er nog geen een teruggekomen met de reden dat de kat er geen gebruik van maakt. Katten willen van nature graag naar boven klimmen, waar ze veilig zijn voor eventuele gevaren. En vanuit waar ze hun terrein rustig kunnen bekijken. Hier hebben zij op ingespeeld door elegante, hand gemaakte relaxbedden te maken. Er kan gekozen worden uit de ergonomische of rechte vorm.

Naar eigen keuze
De bedden zijn te kiezen uit 3 verschillend kleuren hout; esdoorn, walnoot en wedge. Daarnaast kan er zelf gekozen welke stof er gebruikt wordt voor het  kussen en in welke kleur. Compleet naar eigen smaak en keuze dus. En dit alles zodat deze plank nóg beter past bij het interieur.

Stabiel en veilig
Belangrijk om te benadrukken is dat het geheel stabiel en veilig is. Door de constructie van stainless steel drukknoppen blijft het kussen gewoon liggen, mocht je kat er onverwachts vanaf springen. Daarnaast is het door de drukknoppen gemakkelijk om het kussen eraf te halen en te verschonen. Bij het bestellen wordt de plank kant en klaar geleverd, inclusief haken, bouten enz.

Bekijk het gehele assortiment van Cosy and Dozy op hun website. Hier zijn nog andere producten te vinden voor uw kat, maar eventueel ook voor honden.