TE KOOP | IMPOSANTE DESIGNER VILLA IN ALTEA HILLS

TE KOOP | IMPOSANTE DESIGNER VILLA IN ALTEA HILLS

Prijs: € 2.275.000,- excl. BTW en k.k.

Als u enkel voor het allerbeste gaat dan is deze nieuwe instapklare design villa iets voor u.

Riante high end villa

Gebouwd onder begeleiding van het team van Royal Residence Lifestyle bevindt deze riante high end villa zich op een fantastische locatie in één van de meest exclusieve urbanisaties aan de Costa Blanca, Altea Hills.

Adembenemend uitzicht

De combinatie tussen het adembenemende panoramische zeezicht en de enorme glaspartijen, die niet alleen zorgen voor een ongekend ruimtelijk effect met volop lichtinval, maar ook dat interieur en exterieur naadloos in elkaar over vloeien, geven de toekomstige bewoners een ongekende woonbeleving.

Omgeving voor de levensgenieter

Voor de echte levensgenieter ontbreekt het in Villa Eva met maar liefst 560m2 met 4 slaapkamers en 3 badkamers, aan geen enkele luxe. Gelegen op slechts 5 minuten van  de golfbaan Don Cayo en de luxe jachthaven van Campomanes met o.a. een trendy beachclub en diverse topklasse restaurants en bars.

Uitgebreide informatie

Voor uitgebreide informatie en het aanvragen van een digitale brochure bezoek de volgende pagina: www.royal-residence.nl/villa-eva/. Heeft u serieuze interesse in de aankoop van deze villa, dan bent u van harte welkom, om onder begeleiding van Royal Residence Lifestyle, op afspraak  Villa Eva te bezoeken.
Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte 560m2
  • Perceel 1160m2
  • Exclusieve locatie in Altea Hills met panoramisch zicht op zee en bergen
  • Hoogwaardige afwerking met oog voor detail

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige high end villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon:  0031 (0) 85 004 30 77

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN