Te Koop | Klassiek herenhuis

Te Koop | Klassiek herenhuis

Een klassiek herenhuis met de uitstraling en faciliteiten van een vijf sterren boetiekhotel! Prachtig gelegen op de hoek van de Avenue Concordia en Annastraat en met het Kralingse Bos en Plas nabij.

Omschrijving

Enkele jaren geleden is dit hoek-herenhuis van a tot z onder architectuur van de internationaal befaamde topdesigner Eric Kant in samenwerking met styliste Claudia Instyle getransformeerd tot de fantastische woning die het nu is. De fraai geornamenteerde gevel van dit hoekpand, compleet met karakteristieke erker, knipvoeg en bekroning met leien dak doet veel goeds vermoeden, maar vertelt nog lang niet alles. Want wie het pand nu voor de eerste keer binnenstapt, wacht de verrassing van zijn leven.

LET OP: het pand wordt aangeboden INCLUSIEF het overgrote deel van de recente, exclusieve inboedel (meubilering en stoffering op het hoogst denkbare niveau alsmede vaste kasten en bureaus). Topmerken als Brand van Egmond, Giorgetti, Gaggenau, Modular, Gessi, Toto, Terzani, Nilson etc etc, u komt het allemaal tegen in het ongekend mooie interieur van dit prachtpand.

Begane grond

Representatieve entree met marmeren ontvangsthal, garderobe en toilet ; riante L-vormige living met aparte televisiehoek, glazen vide en exclusieve haard. Exclusieve dining annex woonkeuken met eettafel, schitterende natuurstenen bar en serre. De keuken is uitgerust met alle denkbare apparatuur; hoge plafonds tot 3.50m hoog!

 .   

1e Verdieping

Niet zomaar een master bedroom, maar een complete ‘master-floor’, die kan wedijveren met een presidential suite uit een prachtig hotel. Bestaande uit: master-bedroom met openhaard, dressing met vaste kastenwanden, aangrenzende tweede living annex bibliotheek met karakteristieke erker, deels glazen vloer met vide-effect, waardoor een doorkijk naar de living is gecreëerd. Een loungeruimte en televisiehoek. Zeer exclusieve badkamer met inloop regendouche, automatisch toilet en dubbele wastafelpartij en een balkon.

    

2e Verdieping

Ook de topverdieping mag er zijn en bestaat uit: drie royale slaapkamers, zeer exclusieve tweede badkamer met ligbad, vrijstaande inloopdouche en dubbele wastafelpartij, separaat toilet.

Kelder en tuin

Natuurlijk heeft zo’n prachtpand een kelder, bestaande uit: wijnkelder, technische ruimte met tot in de puntjes verzorgde technische installaties. Superleuke stadstuin met veranda en terras, op het westen gesitueerd met afsluitbare veranda.

EXTRA PLUSPUNTEN
– zeldzaam hoog uitvoeringsniveau, top interior designer Eric Kant heeft het ontwerp gemaakt en de fraaie styling werd verzorgd door Claudia Instyle
– alle faciliteiten nabij, van winkels tot scholen, van leuke restaurants tot sportverenigingen, van Erasmus Universiteit tot Kralingse Bos en Plas, van uitvalswegen tot openbaar vervoer
– hoge plafonds
– eigen grond
– prijs inclusief belangrijk deel van de vrijwel nieuwe, exclusieve meubilering en stoffering alsmede vaste kasten en bureaus
– hoogwaardige en gebruiksvriendelijke domotica
– fraaie glas-in-lood accenten
– goed beveiligd
– prachtige gevel met knipvoeg en leien dak

Interesse? Bekijk de gehele woning op de site van Hulstkamp Makelaars.

EXCELLENT | Magazine