TE KOOP | MODERN VILLA PROJECT

TE KOOP | MODERN VILLA PROJECT

Prijs: €1.875.000,- excl. BTW en k.k.

Panoramisch zeezicht

Project van een luxe moderne villa in Moraira met panoramisch zeezicht en zicht op de bergen. De villa heeft zuidoriëntatie en is gelegen op 3,5 km van zee.

Verdiepingen toegankelijk via lift

De 3 verdiepingen zijn toegankelijk via een lift met op de begane grond een gastentoilet, royale woon/eetkamer met toegang tot het terras, Amerikaanse stijl keuken voorzien van Siemens apparatuur en  slaapkamer met ensuite badkamer. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers met ensuite badkamer. Op de benedenverdieping een sauna en badkamer met douche. Buiten treft u het infinity zwembad aan, grote terrassen met BBQ zone en een aangelegde tuin met automatisch irrigatiesysteem.

Luxueuze afwerking

De villa wordt zeer hoogwaardig afgewerkt met een jacuzzi, inbouw kleerkasten, veiligheidsglas, natuurstenen muren, entreepoort voor de toegang tot het perceel, een aangelegde parkeerplaats, groot formaat porseleinen tegels van merk Saloni, LED verlichting, vloerverwarming, airco warm/koud in de gehele woning, zonnepanelen voor warm water en elektrische shutters.

Bijzonderheden

–  Woonoppervlakte 410m2
–  Perceel 1000m2
–  Prachtige locatie met panoramisch zeezicht
–  Hoogwaardige afwerking

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon 0413-820313 / 0034 965840513 [email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN