TE KOOP | Nieuw te bouwen villa project

TE KOOP | Nieuw te bouwen villa project

Prijs: €797.000,- excl. BTW en k.k.

Villa Benitachell

Nieuw te bouwen villa project met zeezicht in Benitachell. Op 5 minuten loopafstand van een supermarkt, restaurants en een apotheek. 10 Minuten lopen van een tennis en padel club, 10 minuten van de Lady Elizabeth school en 1,5 km van het strand.

De woning is gelijkvloers met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een royale woon/eetkamer en een moderne keuken voorzien van apparatuur. Daarnaast is er een berging onder de woning.

Hoogwaardige afwerking

De villa heeft een hoogwaardige afwerking met moderne materialen. Een volledig uitgeruste keuken met prachtige Bosch/Siemens en een Silestone werkblad voegt toe aan de mooie uitstraling van de woning. Verder heeft het vloerverwarming, airconditioning, LED verlichting en een groot formaat porseleinen tegels voor buiten en binnen die de woning echt afmaken.

Binnen zijn er extra hoge deuren, gekleurde aluminium raamkozijnen en deuren met dubbel veiligheidsglas, elektrische shutters in de slaapkamers en muggenhorren bij de ramen, frame loze toegangspoort voor auto’s en voetgangers met intercom. Ook kent de villa verschillende systemen, namelijk een alarmsysteem buiten, een videobewakingssysteem en een aangelegde tuin met irrigatiesysteem.

Bijzonderheden

– Perceel 715m2

– Woonoppervlakte 184m2

– Hoogwaardige en zeer complete afwerking

– Goede locatie in een gewilde urbanisatie nabij vele faciliteiten

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: Royal Residence.

Geïnteresseerd in deze villa? Neem contact op!

Telefoon: 085 004 30 77 / 0034 96 584 0513

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN