TE KOOP | Nieuwbouw appartementen

TE KOOP | Nieuwbouw appartementen

Prijs: vanaf €166.000,- excl. BTW en k.k.

Schitterende locatie

In Calpe worden twee moderne gebouwen gerealiseerd met appartementen welke ideaal zijn voor vakantie. Het mooie complex met zuidoriëntatie is gelegen op een uitstekende locatie op enkele meters van het strand met zicht over het zoutmeer, de Peñon de Ifach en de omliggende restaurants, supermarkten, winkels, bars en banken, etc.

Appartementen met zeezicht

Elk gebouw heeft 15 verdiepingen met in totaal 85 appartementen. Er is keuze tussen  2 of 3 slaapkamers en de appartementen zijn verder voorzien van 2 badkamers, woon/eetkamer en volledig ingerichte open keuken, grote raampartijen en gedeeltelijk overdekte terrassen. De bovenste helft van de appartementen heeft zeezicht. Er is nog keuze in de afwerkingsmaterialen.

Hoogwaardige materialen

Inclusief veiligheidsdeur, 1e kwaliteit keramische tegels, dubbele beglazing, type climalit, video intercom, TV aansluiting, telefoon en internet, inbouw kleerkasten,  kwaliteit badkamer sanitair en mengkranen, verwarming en airconditioning. Energiecertificaat klasse A.

Zwembad

Gemeenschappelijke tuinen, zwembad, paddle tennis en een indoor recreatie ruimte. Ieder gebouw heeft een gezamenlijke ruimte met zeezicht, gym, terras en gourmet gedeelte (9e verdieping). Ondergrondse parkeergarage en berging voor ieder appartement.

2-slaapkamer appartementen vanaf € 166.000,- excl. BTW en k.k.
3-slaapkamer appartementen vanaf € 180.000,- excl. BTW en k.k.

Bijzonderheden

–  Woonoppervlakte vanaf 69m2
–  Ideale locatie bij het strand, restaurants, bars, winkels, etc.
–  Mooi uitzicht op de omgeving
–  Eigentijdse  afwerking
–  Uitstekend geschikt voor vakantiegebruik en verhuur

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne appartementen. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon 0413-820313 / 0034 965840513 [email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN