TE KOOP | Opvallende verschijning

TE KOOP | Opvallende verschijning

€2.300.000 K.K.

Omschrijving

Werkelijk prachtige royale villa van maar liefst 700 m2 op een zeer royaal perceel eigen grond van 1515 m2 gelegen in Zwijndrecht. De woning is op het hoogst denkbare niveau afgewerkt en heeft een prachtig aangelegde beschutte tuin met verschillende terrassen. Deze royale villa beschikt over een apart koetshuis met sauna geschikt als wellness en fitnessruimte.

 

Rust en gezelligheid worden gecombineerd met luxe door de exclusieve hoogwaardige materialen die er zijn gebruikt. In combinatie met de ruimtelijke opzet is deze villa een opvallende verschijning.

 

Begaande grond

Deze woonlaag beschikt over een entree, vestibule, imposante hal met stijlvolle trapopgang en vide. Er zijn diverse zithoeken in de ruim opgezette woonkamer waar twee gashaarden een warme sfeer geven. De luxe keuken uit 2017 is voorzien van semiprofessionele inbouwapparatuur en heeft een natuurstenen blad.  

Eerste woonlaag

Ruime overloop met 5 mooie slaapkamers waarvan de master bedroom een gashaard heeft. Verder heeft deze woonlaag een walk-in closet en een luxe badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Ook bevindt zich op deze woonlaag nog een tweede badkamer met riant ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. 

 

Tweede woonlaag

Op deze woonlaag bevinden zich de 6e en 7e slaapkamer bestaande uit een woongedeelte en slaapgedeelte. Verder vindt u de 3e badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet.  

 

Tuin

De prachtig aangelegde tuin is verdeeld in een overdekt terras direct aan de woning, een apart overdekt terras met een mooie zomerkeuken en een terras met jacuzzi. De tuin is verfraaid met diverse borders, perkjes en andere volwassen begroeiing. Tot slot is er een parkeerterrein voor meerdere auto’s. 

Bijzonderheden

– Begane grond voorzien van fraaie massief houten visgraat vloer gecombineerd met Belgische hardstenen tegels met vloerverwarming.

– Beide verdiepingen zijn voorzien van een houten parketvloer met vloerverwarming.

– Aparte zij-ingang om de woning te betreden.

– Volledig hoogwaardig geïsoleerd.

– Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.

 

 

Baljon & Mora

[email protected]

 

EXCELLENT WONEN & LEVEN