TE KOOP | Appartement in een monumentaal pand

TE KOOP | Appartement in een monumentaal pand

“Een unieke positie aan het Vondelpark met terras op het Zuiden..”

Omschrijving

Aan het prachtige park in hartje Amsterdam bevindt zich een appartement met een breedte van bijna 15 meter breedte. Gelegen op de 3e woonlaag. Het appartement is gelijkvloers en bereikbaar middels een lift. Het biedt de mogelijkheid om de auto te parkeren. De laatste renovatie heeft in 2018 plaatsgevonden.

Het appartement

Vanuit de fraaie entree bereikt u het trappenhuis en de lift. Op de toegewezen verdieping bevindt zich een ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Het appartement is gelegen aan de parkzijde met 6 dubbele openslaande deuren, een stijlvolle woonkamer, zithoek en eetruimte.

De open keuken zorgt voor een echte eyecatcher met ruime bijkeuken. Het achterdeel van de woning heeft een ruim gastentoilet en twee riante slaapkamers. Beide slaapkamers hebben een inloopkast en een complete badkamer en suite.

De beide badkamers zijn nieuw en modern afgewerkt. De slaapkamers hebben veel ramen richting de groene binnentuinen. Onder het gebouw is een ruime berging. Tot slot kan het parkeren intern middels een parkeersysteem.

Ligging

Gelegen in het prestigieuze project Parkzicht. Aan de stille zijde van de Vossiusstraat (doodlopend) en om de hoek van de P.C. Hooftstraat, het Museumplein en de grachtengordel. Parkeren kan zowel op de openbare weg als intern. Met openbaar vervoer is er via de Van Baerlestraat een goede ontsluiting naar stations. Schiphol is op slechts 20 autominuten verwijderd.

Bijzonderheden

–  Bijna 200 m² gelijkvloers wonen (196,59 m² g.o.)
–  Grondig gemoderniseerd in 2018
–  Parkeren (lidmaatschapsrecht) apart te koop
–  Ruim balkon op het zuiden met prachtig uitzicht
–  Vloerverwarming
–  Gemeentelijk monument
–  Eigen grond
–  Actieve VvE
–  Dubbel glas
–  Goed geïsoleerd

 

Broersma Makelaardij

Koningslaan 14

1075 AC, Amsterdam

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN