The Lobby | Roelfien Vos

The Lobby | Roelfien Vos

Welkom in onze centrale netwerkruimte, The Lobby, ontworpen door Roelfien Vos.

Het ontwerp van The Lobby is geïnspireerd op de roerige jaren twintig van de vorige eeuw of wel de “Roaring Twenties”. Honderd jaar geleden, een uitdagende periode waarin cultuur, muziek, reizen en culinair genot zich manifesteerden als expressieve uitingen op jarenlange depressies.

Een periode waarin populaire stijlbewegingen als Art Deco en Art Nouveau hun weerslag hadden op decoratieve en toegepaste kunst, bij zowel de architectuur, het industriële, grafische en interieurontwerp, als de beeldende kunst en mode. 

“Het ontwerp van The Lobby toont een verfijnde omgeving die warmte oproept en een verhaal vertelt. . Reizen en “leisure” spelen tegenwoordig een belangrijke rol in het dagelijkse leven; Bovenal zijn mensen op zoek zijn naar die gedenkwaardige ervaring in gastvrijheid.“ – Roelfien Vos

“Ronde vormen, gedurfde kleuren en bijzondere texturen…”

The Lobby laat verschillende vormen, bijzondere texturen en gedurfde kleuren zien. De gastvrije ruimte nodigt uit om te ontspannen, te genieten van een drankje en andere mensen te ontmoeten te houden.

‘The Suite’ is het hart van The Lobby, waar besloten evenementen en gelegenheden in kleine kring worden gehouden.

Neem vooral de tijd om de zachtroze fluwelen wandbekleding te voelen, en tegelijkertijd te genieten van een unieke expositie met bijzondere kunst in onverwachte presentatie

Volgens Roelfien ervaren hotelgasten ultieme schoonheid en balans als slechts 3 design componenten tot een geheel worden gecombineerd. In The Lobby zijn vorm, textuur en kleur tot een dynamisch geheel bij elkaar gebracht. Deze elementen worden vooral zichtbaar doordat ze elkaar complementeren.

Roelfien Vos is trots op haar partners die enkele “highlights” presenteren in de lobby.

De eiken houten vloer is gelegd in een “geschubt” patroon; een uniek stuk vakmanschap van en door BUILDINGS VLOEREN. WITTMANN heeft met haar eetkamerfauteuil uit de Vuelta serie een primière; het model is 2 weken geleden voor het eerst gepresenteerd op de toonaangevende beurs Salone del Mobile in Milaan.

De wanden zijn bekleed met een Art Nouveau wandbekleding van ART WALL COLLECTION aangevuld met een velours behang van DUTCH WALL TEXTILE COMPANY. Van Pulpo is de vloerlamp “Stellar” nieuw in de collectie. Deze bijzondere armaturen van glazen bollen geven een extra dimentie aan het behang op de wand. In “The Suite” kan de bezoeker de bijzondere expositie van Annika Versloot bewonderen. Haar werken zijn inmiddels gespot door diverse musea en magazines.

BRAND VAN EGMOND geeft met de bijzondere lichtsculpturen uit de “Louise” serie een sprankel van magie aan The Lobby. Waar Roelfien bijzonder trots op is, is het voor VAN BESOUW TAPIJT ontworpen vloerkleed van 5 x 2 meter; het thema “Roaring Twenties” wordt hiermee op een bijzondere manier tot uiting gebracht.

 

Roelfien Vos Interior Design & Architecture

Blankenstraat 410

1018 SK, Amsterdam

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN