Uw eetruimte verdient een upgrade!

Uw eetruimte verdient een upgrade!

Een nieuw uiterlijk voor uw bestaande eetruimte?

De afgelopen jaren zijn er weinig verassende ontwikkelingen om uw eetruimte net even wat specialer te maken. De eetruimte voelt al snel als een simpel verlengstuk van de keuken. Een open en sociale keuken is een leuk middelpunt, maar dat betekent niet dat we de eetruimte hoeven te verwaarlozen.

U kunt de eetruimte altijd een zomerse upgrade geven!

Nog net wat specialer..!

De populairste stijlen worden dit seizoen gecombineerd met een eenvoudige, maar moderne smaak met tijdloze charme. Zo zijn er diverse stijlen die nooit uit de mode zullen raken, maar wel iedere ruimte tot leven kunnen brengen. Denk hierbij aan kleurrijke boventonen, die fris en innovatief aanvoelen.

Stylish Shabby

Zo kunt u kiezen voor een vrolijke en uitnodigende sfeer. Geef de ruimte een stijl met vrouwelijke ondertonen. Kies voor opvallende kleuren in combinatie met witte of beige tinten. Voor de afwerking kunt u gebruik maken van diverse decoratie en accessoires.

Relaxed Beach Style

Een andere stijl die gemakkelijk te combineren is met een witte achtergrond is de typische Relaxed Beach Style. Een moderne geïnspireerde look die steeds eenvoudiger wordt.

Exquisite Tropical

Wilt u afstappen van alle witte tinten? Dan kunt u kiezen voor een ruimte vol kleuren en patronen. U creëert niet alleen een nieuwe stijl voor de zomermaanden, maar staat ook volledig achter een creatieve uitstraling!

Rustic Chic

Een mix van een natuurlijke stijl, maar toch uniek en modern. U kunt diverse houttinten toe passen en deze tinten versterken of juist afzwakken.

Heeft u wat extra inspiratie op kunnen doen?

Wellicht kunnen onze professionals u te woord staan om uw eetruimte up te graden naar uw wens!

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN