Uw werkruimte upgraden met plafondbalken..

Uw werkruimte upgraden met plafondbalken..

Een andere manier van werken..

De werkplek ontwikkelt zich geleidelijk en de nieuwe technologie heeft ons leven de afgelopen jaren veranderd. Het heeft hele nieuwe wegen geopend, waardoor die piepkleine kamer naast het trappenhuis is overgegaan naar een werkplek waar alles staat wat u nodig heeft.

Vanuit thuis werken geeft u veel vrijheid, maar moet ook functioneel zijn! Stap van die oude werkgewoontes af en doe inspiratie op met een aantal typische trends uit 2019.

Moderne en elegante thuiskantoren

Een moderne werkplek aan huis is is in principe geen ruimte waar u grote plafondbalken ziet hangen. Toch kan dit een hele visuele impact hebben. Ideaal als u op zoek bent naar balken die opgaan in de achtergrond. Kleinere balken in felle kleuren kunnen ook zorgen voor een interessante toevoeging. Tot slot kunt u de balken combineren met de juiste verlichtingsarmaturen, waardoor het nog beter tot zijn recht komt.

Hout afwerking met klasse

Houten plafondbalken zijn een klassieker die nooit falen. Het creëert een traditionele en rustieke stijl. Zelfs met een modern kantoor kan een houten plafondbalk klasse uitstralen!

Diverse keuze

Zo kiest u de stijl die het beste bij uw woning en persoonlijkheid past. Dit varieert natuurlijk van rustiek en traditioneel tot industrieel en minimaal. Een wijziging is zeker de moeite waard!

EXCELLENT | WONEN & LEVEN