Verblijf in het hart van Rome

Verblijf in het hart van Rome

 Hotel De Russie bevindt zich aan de Via del Babuino. Het biedt uitzicht over het Piazza del Popolo, op 50 meter afstand. Het De Russie beschikt over een rustige tuin, een gastronomisch restaurant en ruime, stijlvolle kamers.

De slaapkamers zijn ingericht met een mix van klassieke en moderne stijlen en kijken uit over de stad of tuin. Elke kamer is uitgerust met airconditioning, een minibar en satelliet-tv.

Restaurant Le Jardin De Russie combineert internationale smaken met traditionele gerechten uit Rome, waarvan u bij mooi weer in de tuin kunt genieten. De Stravinskij Bar serveert lunch en in de avonduren cocktails.

U kunt ontspannen in het welness-centrum, met onder meer een sauna, Turks stoombad en zoutwaterbad met hydromassage. Er zijn tevens massages en schoonheidsbehandelingen beschikbaar.

De medewerkers van het De Russie helpen u graag met rondleidingen en bezoekjes aan de musea in Rome, waaronder de Ara Pacis, die op 5 minuten loopafstand ligt. Metrostation Flaminio en het park Villa Borghese bevinden zich op slechts 300 meter van het hotel.

Spagna is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in eten, sfeer en wandelen.


Monique de Vos

Tel: 06-29000544

[email protected]


EXCELLENT | WONEN & LEVEN