verrassend anders | Eric Bijl Tuinontwerp

verrassend anders | Eric Bijl Tuinontwerp

Tuinen op maat, door creativiteit en ervaring.

 

Al vijfendertig jaar is Eric Bijl actief in de wereld van kwaliteitstuinen. Het rijke portfolio van zijn bedrijf Eric Bijl Tuinontwerp toont een grote variëteit in stijlen en ook de omgeving van de ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen verschillen.

Zijn in ’s-Gravendeel gelegen inspiratietuin geeft eveneens een fraai beeld van de vele mogelijkheden en het vakmanschap, waartoe hij in staat is. Gemene deler van de reeds gerealiseerde tuinen is – naast prachtige uitstraling – dat het creaties zijn met een persoonlijk verhaal.

“Elke tuin en omgeving is anders, net zoals elke opdrachtgever anders is. Door goed te luisteren en door op basis van onze creativiteit en ervaring passende adviezen te geven, ontstaan tuinen op maat. Tuinen die aansluiten bij de wensen en de leefwijze van de opdrachtgevers. Een toonbeeld van hoe de gebruikers in het leven staan.”

 

 

Eric Bijl Tuinontwerp is een hoveniersbedrijf met een compleet aanbod aan groene diensten. Van tuinrenovatie tot het tuinontwerp. En van het onderhoud tot uiteraard de aanleg.

“Wij verzorgen onder meer het grondwerk, de bestrating, de beplanting, het aanbrengen van een erafscheiding, de installatie van de tuinverlichting, de aanleg van een beregeningsinstallatie, de in eigen beheer uitgevoerde maatwerk-overkappingen, het ontwerpen en installeren van buitenkeukens en het aan- en afvoeren van materialen. Het totale pakket”, aldus Eric Bijl, die in de exclusieve showroom van zijn leverancier in Vianen een uitgebreid assortiment van tegels en stenen toont.

Ook is Eric Bijl tuinontwerp excellent dealer van Corradi, het Italiaanse kwaliteitsmerk dat bekend staat om de op maat gemaakte en hoogwaardige terrasoverkappingen voor elke buitenruimte. Eric Bijl: “De terras-overkappingen van Corradi zijn honderd procent waterdicht en voorzien van goten en een waterafvoer via de palen. Tegen de sterkste zon, wind of regen biedt Corradi een breed scala aan keuzes, allemaal op maat gemaakt en persoonlijk om het genot van elke buitenruimte te maximaliseren.

 

 

Maatwerktuinen van Eric Bijl Tuinontwerp verrassen, zijn bijzonder en verre van standaard. En van een hoge kwaliteit. “Onze tuinen blijven vijfentwintig jaar goed. Ze zijn ontworpen en aangelegd met het oog op de toekomst en het groeien van de beplanting. Zodat de opdrachtgevers ieder seizoen weer versteld staan van de kracht van de natuur.

Om optimaal van de tuin te genieten en te blijven genieten, verzorgen we, indien de opdrachtgever dat wensen, eveneens het onderhoud van de tuin. Wij stellen alles in het werk om onze opdrachtgevers van A tot Z te ontzorgen. Samen met mijn gedreven en vakkundige team van vaste medewerkers, draag ik zorg voor een perfecte uitvoering.

Met veel passie voor het vak realiseren en onderhouden we tuinen die verrassend anders zijn.”

 

Eric Bijl Tuinontwerp

3295 ZH, ‘s-Gravendeel

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN