Voor elke ruimte de perfecte verlichting!

Voor elke ruimte de perfecte verlichting!

 

Lichtarchitectuur staat in dienst van de gebruikers en het doel van een ruimte. Licht en verlichting leveren een grote bijdrage aan de beleving van een ruimte. Beleving is de waardering voor wat we om ons heen waarnemen. Daarbij is licht onmisbaar en is lichtarchitectuur één van de belangrijkste elementen.

Lichtarchitectuur is de kunst om met licht en/of verlichting het doel en de beleving van een ruimte bewust te creëren. En het kan een omgeving of een object verrijken en de schoonheid ervan onthullen. Het design van lichtarmaturen draagt bij aan de eigenheid van een interieurontwerp. Het completeert de lichtarchitectuur, soms op een subtiele manier, soms op een zeer expliciete manier.


Over Maretti Lighting

In de rijke geschiednis van Maretti Lighting groeide het op een zolderkamer gestarte bedrijf uit tot een wereldwijde speler in de luxe verlichtingsbranche. In het enorme pand in Almere zijn onder meer de indrukwekkende showroom, een ontwerpstudio, een heus lichttheater, de technische afdelingen, een inpandige fabriek, een magazijn ter grootte van een aantal voetbalvelden, de verkoopafdeling en de distributie ondergebracht. Geheel in de stijl van het luxebedrijf ademt dit alles sfeer, warmte, kwaliteit en vakmanschap.

Door alles onder een dak te hebben, werken zij efficiënt aan de beste verlichtingsoplossingen die voldoen aan de hoge verwachtingen van de klanten. Hun dromen staan bij Maretti Lighting al vijfentwintig jaar voorop en al vijfentwintig jaar doen zij er alles aan om die dromen te overtreffen. Zij geven lichtadvies, verzorgen verlichtingsplannen, ontwerpen en realiseren armaturen op maat, treden tijdens projecten desgewenst op als bouwbegeleider en monteren zelf hun producten. Dit maakt dat zij als Maretti Lighting hun klanten van A tot Z kunnen ontzorgen.


Bezoek Maretti Lighting op de EXCELLENT woonbeurs van 28 november t/m 1 december in Ahoy Rotterdam

 BESTEL UW TICKETS


Maretti Lighting

Bolderweg 7, 1332 AX Almere

Tel: 036-5326612


Neem vooral een kijkje bij  Maretti Lighting op de EXCELLENT woonbeurs 2019!