Wereldklasse hotel | Santorini Griekenland

Wereldklasse hotel | Santorini Griekenland

Exclusiviteit

Dit uitzonderlijke exclusieve romantische boutiquehotel bestaat uit slechts 24 suites en villa met privé plonsbad of zwembad. Geniet hier in alle sereniteit en privacy van het beste wat Santorini te bieden heeft.

Schitterend uitzicht

Het Canaves Oia Hotel ligt op de rand van een klif met uitzicht op de caldera. Het hotel biedt stijlvolle kamers en ruime suites. Bewonder de schitterende uitzichten over de Caldera, Egeïsche Zee en de vulkaan.

Geniet van uw overnachting

Alle accommodaties van het Canaves zijn voorzien van architectonische elementen in Cycladische stijl, antieke meubelen, kunstvoorwerpen, een balkon met uitzicht op de caldera, de vulkaan, de Egeïsche Zee en een flatscreen-tv met satellietzenders.

U kunt genieten van lichte maaltijden en verfrissende drankjes uit de snackbar terwijl u tot rust komt op een van de ligstoelen bij het zwembad. Verder heeft u toegang tot alle faciliteiten en diensten van het Canaves Oia Suites, 80 meter verderop. Hier vindt u onder andere een gastronomisch à-la-carterestaurant en een wijnkelder.

Het hotel bevindt zich op 11 km van het schilderachtige stadje Fira, op 20 km van de haven van Athinios en op 17 km van de nationale luchthaven van Santorini.

Er is een gratis shuttle naar Oia stad en de luchthaven ligt op 20 km.

Wil jij genieten op dit Griekse juweeltje? Neem dan contact op met Monique de Vos van Departures via 06-29000544 of [email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN