Home » Alila Hinu Bay – Oman

Alila Hinu Bay – Oman

Departures

Door Lisette Trinthamer

Zuidwestkust van Oman

Alila Hinu Bay strekt zich uit langs de zuidwestkust van Oman, op slechts enkele meters van de Indische Oceaan. Het biedt verfijning en levendigheid gecombineerd met een scala aan mogelijkheden.

Veel bezienswaardigheden

De omgeving van het resort leent zich uitstekend om ontdekt te worden; het zeeleven is indrukwekkend en ook bevinden zich hier mooie natuurreservaten en bezienswaardigheden.

Moderne stijl met oog voor detail

De ruime kamers en villa’s zijn ontworpen in een moderne stijl met oog voor detail en beschikken over alle denkbare comfort. Ontspannen kan aan de rand van het zwembad en op het strand, maar ook in de spa waar behandelingen worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Dagverse vangst in het restaurant

In het hoofdrestaurant worden uiteenlopende creatieve gerechten geserveerd en ook is er een visrestaurant waar u kunt genieten van de dagverse vangst. Een geweldige accommodatie voor stellen die ontspanning willen combineren met uitstapjes in de omgeving.

Extra voor Excellent lezers

Bij verblijf in een Terrace Sea View kamer of hoger: een tegoed van $ 100 voor maaltijden en drankjes per kamer per verblijf.

Aanbieding: voor Excellent lezers

2e nacht gratis bij verblijf van 1 mei – 31 oktober 2022 indien geboekt voor 30 juni 2022 (cumulatief te gebruiken maar niet te combineren met andere aanbiedingen)

Voor meer informatie neem contact op met Monique de Vos van Departures via 06-29000544 of info@departures.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief