Home » Ambachtelijke prachtkeuken

Ambachtelijke prachtkeuken

Door admin

Hoogwaardig design

Nieuwenhuizen Keukens realiseerde nabij Eindhoven een huiselijke leefkeuken met een landelijke uitstraling. De nadrukt ligt op ambachtelijk design, hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur.

Imposant handwerk

Het ontwerp is een mix van strak maatwerk en ambachtelijke details, passend bij de inrichting van de woning. Alle elementen passen tot op de millimeter nauwkeurig in de fraaie ruimte; toch is een groot deel van de zichtbare details met de hand bewerkt.

De zorg, aandacht en liefde die hier zichtbaar in is gestoken, resulteert in een authentieke maar tijdloze uitstraling. Zo zijn de zijkanten van de natuurstenen werkbladen (uit eigen zagerij) met een handmatige frijnslag bewerkt. Daarnaast pronkt in een van de werkbladen een massief gefreesde spoelbak.

Ook de handgrepen en fronten zijn uniek. De grepen zijn stuk voor stuk gesmeed door een ambachtelijke smid.

De frontpanelen zijn zorgvuldig geselecteerd en verwerkt: de structuren lopen van boven tot onderaan de fronten door, wat rust en eenheid creëert. Alle fronten zijn gemaakt van hoogwaardig, zes millimeter dik balkenfineer. De groeven behouden zo hun natuurgetrouwe dieptes en de fronten ogen hierdoor als massief hout.

Naast het keukenontwerp voorzag Nieuwenhuizen ook de gehele benedenverdieping van een handverouderde Dallen vloer, die de landelijke en authentieke uitstraling benadrukt.

Wat mag professional Nieuwenhuizen Keukens of Nieuwenhuizen Natuursteen voor u betekenen?

Ontdek hier de (extra) mogelijkheden en ervaar de uitstekende service!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief