Home » Vilamoura Algarve Resort | Portugal

Vilamoura Algarve Resort | Portugal

Door admin

The place to be

Het elegante Anantara Vilamoura aan de kust van de Algarve, met uitzicht over de iconische Victoria golfbaan, is het eerste Anantara-resort in Europa.

Mooie kamers

De kamers en suites weerspiegelen de comforta­bele, eigentijdse stijl die Anantara kenmerkt. De kamers en suites met airconditioning liggen tegenover de golfvelden en de zwembaden.

Vijf zwembaden

U kunt kiezen uit vijf zwembaden of de shuttle nemen naar het privéstrand. De ANANTARA Wellness Spa, de eerste in Europa, combineert traditionele geneeswijzen uit de Algarve met Ayurvedische beginselen Natuurlijk ligt er een geweldige golfbaan voor de deur en daarnaast heeft u de keuze uit dertig nabijgelegen golfbanen.

EXCELLENT aanbieding

Lezers van Excellent profiteren van kortingen tot 50% op de kamerprijs bij verblijf tot 31 oktober 2020. En bij aankomst staat er een heerlijke fles wijn met Portugees gebak op de kamer. Per verblijf ontvangt je ook nog een tegoed van 50,- voor maaltijden en drankjes.

Wilt u nog lekker genieten van heerlijk nazomerweer in Portugal neem dan contact op met Monique de Vos van Departures via 06-29000544 of info@departures.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief