Home » Aqualine shutters ideaal voor de badkamer

Aqualine shutters ideaal voor de badkamer

JASNO

Door marketing

Met JASNO shutters creëer je ook in een vochtige ruimte als de badkamer een stijlvolle look. Onze maatwerk Aqualine shutters worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof en zijn spatwaterproof. Kortom, de ideale raamdecoratie voor in de badkamer.

Met onze Aqualine shutters maak je van de badkamer een ontspannen plek waar je heerlijk tot rust komt na een lange dag. Dankzij de lamellen bepaal je niet alleen de sfeer, maar speel je ook met het binnenkomende zonlicht. Daarnaast bieden shutters geborgenheid en privacy tijdens het douchen of badderen. Een van de vele voordelen van shutters: je kunt het paneel opdelen in meerdere secties. De lamellen zijn per sectie apart van elkaar te bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de onderste lamellen dichtzetten tegen inkijk van buitenaf en de bovenste openlaten voor daglicht. Ideaal! Komen ze in aanraking met een spatje water? Dat kunnen onze Aqualine shutters prima hebben.

De Aqualine shutters van JASNO kunnen ook op speciale raamvormen of draaikiepramen worden geplaatst. Ze zijn leverbaar in een selectie stijlvolle interieurkleuren of in een RAL classic-, F&B- en NCS-kleur naar keuze. De lamellen zijn leverbaar in de breedtematen S, M, L, XL en verkrijgbaar met of zonder bedieningsstokje.

Benieuwd naar de mogelijkheden met JASNO shutters in jouw badkamer? Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw ramen en interieur. Je ontdekt onze shutter collectie in de JASNO showroom te Eersel of bij een van onze deskundige dealers. Onze specialisten komen graag bij je thuis voor vrijblijvend advies, inmeten en natuurlijk de montage.

Ontdek de vele vaardigheden van Jasno

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief