Home » Attractief club-interieur

Attractief club-interieur

Door admin

Het gouden tijdperk

De historische bank is omgezet in een nieuwe high-end hotspot van de Amsterdamse club scene. Het hoogtepunt van het interieur is een set van twee monumentale muurschilderingen. Abe “s pauwen zien dat hun ruimte wordt binnengevallen door eksters.

Intelligente vogels, bloeiend in deze moderne omgeving. Het juiste licht op hun glanzende zwarte veren weerspiegelt een regenboog van kleuren en brengt de pauw in hen. Een schitterende verwijzing naar het Gouden Tijdperk waarin de club van Abe naar wil refereren.

Het interieurconcept

Het interieurconcept begint met het verzamelen van conceptuele ideeën zoals afwerkingen, kleuren, stoffen, meubels en verlichting. LOTZ bereid 2D, 3D en technische tekeningen indien nodig om het concept aan de klant over te brengen en aan de verschillende installateurs. Daarnaast gebruikt dit bedrijf de nodige deskundigen op het gebied om de definitieve doelen te bereiken.

Project management coÁ¶rdinatie

LOTZ zal elke stap van het proces beheren, inclusief het plaatsen en bijhouden van de bestellingen en de goederen en diensten beheren.

Communicatie met leveranciers en aannemers om uw project op de rails te houden. En het coÁ¶rdineren van de levering en installatie.

Project voltooiing

We stoppen niet bij het projectmanagement. Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met elk detail! Voltooiing van het project omvat finishing touch, kunst en accessoires.

Dit project is gerealiseerd door LOTZ

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief