Home » Badkamer als eyecatcher

Badkamer als eyecatcher

Door admin

Creatieve samenwerkingen

Bad & Keukendesign in samenwerking met Boudewijn Slings Interieurarchitectuur .. 

Met de bruisende binnenstad van Eindhoven aan hun voeten, genieten de bewoners van het penthouse dagelijks van een luxueus en comfortabel en interieur en het prachtige uitzicht. Net als in de woning die ze na een tiental jaren verlieten, tekenden interieurarchitect Boudewijn Slings en kwaliteitsbedrijf Bad en Keuken Design Sevenum tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers. De perfecte vertaling van hun woondromen.

De succesvolle samenwerking in de vorige woning van bewoners was de opmaat voor tal droominterieurs. De twee toppartijen hebben diverse interieurs in nauwe samenwerking gerealiseerd.

Hightech designhaard

De belangrijkste ingreep die Boudewijn Slings doorvoerde, was het verwijderen van een meterslange bouwkundige wand om hem te vervangen door een imposante en multifunctionele roomdivider. In het maatwerk-object verwerkte de interieurarchitect onder meer de achterwand van de royale keuken, een pantry, kastruimte en een televisie. Tevens paste Boudewijn het allereerste model van de net geïntroduceerde Kalfire E-one toe in het meubel.

De Kalfire E-one is een unieke elektrische hightech designhaard en zorgt voor extra sfeer en beleving in de ruimte. Net zoals het op maat verzorgde lichtplan dat doet ”“ Boudewijn paste prachtige armaturen toe. Daar de imposante roomdivider losstaat van de wanden en het plafond, verlichten zonnestralen ook de achtergelegen privé-ruimtes op fraaie wijze. Ook de andere zijde van het maatwerk-meubel is door Boudewijn voorzien van kastruimte.

Indrukwekkende ruimte

Eén van de eyecatchers in het toch al zo indrukwekkende penthouse is de badkamer, die door Boudewijn is ontworpen en door high-end badkamerspecialist Bad en Keuken Design Sevenum is geperfectioneerd en verfijnd. “Samen met de opdrachtgevers hebben we in onze inspiratieruimte onder meer de materialen en accessoires bepaald, waarbij we natuurlijk keken naar het ontwerp en de invulling van de rest van het penthouse om zo voor een fraaie eenheid te zorgen”, geeft Patrick van Gerven aan.

De eigenaar van Bad en Keuken Design Sevenum vervolgt: “We pasten onder meer exclusieve tegels van 2.60 meter bij 1.20 meter, een door ons op maat ontworpen Himacs wastafelbrug en een door ons ontwikkeld en zeer comfortabel en elegant bad toe. De houten lamellen, de rvs-kranen die van rode bedieningshendels zijn voorzien en de goudkleurige wand maken de ruimte nog meer bijzonder.”

De enorme glaswand ”“ op maat gemaakt en zonder profielen geplaatst ”“ zorgt samen met het open karakter van de badkamer voor ruimtelijkheid in het privédomein. “Je trekt als het ware de gang bij de ruimte, waardoor deze groter oogt en voelt. Zo maak je optimaal gebruik van het woonoppervlak én geniet je anders dan wanneer we voor een muur of deur hadden gekozen ”“ van het zonlicht dat over de roomdivider binnenvalt”, aldus Boudewijn Slings, die vaker en tot volle tevredenheid samenwerkt met Bad en Keuken Design Sevenum.

Afsluitend: “Ook zij streven perfectie na, voeren een stijlvolle en rijke collectie van Italiaanse topmerken en zijn in staat om mijn maatwerk-ontwerpen te verfijnen en naar een hoger niveau te tillen. We voelen en vullen elkaar goed aan. Dat zie je ook terug in dit prachtige penthouse.”

Fotografie: Zebra fotostudio’s.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief