Home » Bedden zorgen voor gezonde nachtrust

Bedden zorgen voor gezonde nachtrust

Door admin

Natuurlijk en gezond slapen

Het voorjaar komt eraan. De dagen worden langer en zorgen ervoor dat u meer energie krijgt. Maar ook de voordelen van een goede nachtrust zijn oneindig.

Als u goed slaapt merkt u dat u meer energie hebt, vrolijker bent, minder gestrest bent en simpelweg gelukkiger. Terwijl u “s nachts in volledige rust verkeert is uw immuunsysteem hard aan het werk om uw lichaam en uw gezondheid te beschermen tegen invloeden die uw lichaam zijn binnengedrongen. Een goede nachtrust is dan ook een belangrijke factor voor een vitaal lichaam.

Een andere belangrijke reden voor een goede nachtrust is het verwerken van alles wat op een dag doet, ziet en hoort. Uw hersenen worden de hele dag geprikkeld en moeten al deze informatie verwerken.

Als u slaapt geven u hersenen deze informatie een plekje. Wat u op een dag geleerd hebt, herinnert u beter na een goede en diepe nachtrust.

De kwaliteit van uw slaap

In een nacht van acht uur slaap heeft u meer kans op een diepe slaap. En juist die diepe slaap is zo belangrijk voor uw lichaam. Op dat moment kan uw lichaam namelijk het hardst afweerstoffen aanmaken. Daarbij is niet alleen de de duur maar ook de kwaliteit van uw nachtrust belangrijk.

Een minder diepe slaap kan de volgende dag zorgen voor minder energie en minder herstel. Ongeveer een derde van ons leven brengen we slapend door. Dit is waarom Grey7 staat voor gezond en natuurlijk slapen.

Natuurlijke materialen

Slapen met synthetische materialen is een belangrijke oorzaak voor een slechte nachtrust. Hoe synthetische materialen ervoor zorgen dat u slecht en onrustig slaapt? Synthetische materialen zijn niet natuur eigen en ademen niet. Hierdoor houden de materialen warmte en vocht vast. Synthetische stoffen kunnen in uw nachtkleding en beddengoed, maar ook de materialen in uw kussen, dekbed of matras zitten.

De natuur zit boordevol heilzame stoffen en materialen, zonder dat we ons er bewust van zijn. Voor de allerbeste nachtrust is het daarom belangrijk dat een bed bestaat uit natuurlijke, ademende materialen. Daarom zijn de toppers, matrassen en boxsprings van Grey7 gemaakt van “s werelds fijnste, duurzame en 100 procent natuurlijke materialen.

Matras op maat voor de juiste ondersteuning

Een op maat gemaakt matras van natuurlijke materialen, zodat uw lichaam van de juiste ondersteuning geniet en u uitgerust weer aan een nieuwe dag begint?

De specialisten van Grey7 kunnen u verzekeren dat als u eenmaal slaapt op een bed van natuurlijke materialen, u nooit meer anders wilt! Gun u zelf een goede nachtrust en laat u uitgebreid informeren in de showroom van Grey7 door één van de adviseurs.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze professional Grey7. 

Neem contact op voor passend en deskundig advies!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief