Home » Beleving van luxe audio en video

Beleving van luxe audio en video

Door admin

Volledig ontzorging

De klant van Audio TV Centrum woonde in een 320-jaar oude boerderij met indrukwekkende schuurwoning op dezelfde kavel.

De nieuwe woning werd gerealiseerd met de bestaande situatie in gedachten. Daarbij werd veel aandacht besteedt aan de manier waarop de woning moest komen te liggen t.o.v. de omgeving en aangrenzende landerijen.

Het luisteren naar muziek én kunnen genieten van een mooie film was een duidelijke rode draad die door het ontwerpproces liep. Hoogwaardige Bowers & Wilkins luidsprekers werden dan ook netjes verwerkt in dit smaakvolle en eigentijdse interieur. De allerbeste geluidskwaliteit, maar dan zonder teveel in het oog te springen.

Het akoestische plafond is een belangrijke toevoeging en geeft de ruimte gehoormatig een natuurlijke rust. En uiteraard is deze prachtige woning voorzien van een modern domotica-systeem om de gebruikers ervan te ontzorgen en alle toepassingen eenvoudig te kunnen bedienen.

De laatste trends op het gebied van Audio & Video

Audio TV Centrum bestaat al ruim 40 jaar. Deze 40 jaar ervaring vertaalt zich in een ruim aanbod van producten en een team medewerkers met gedegen kennis waarmee zij u uitstekend van dienst kunnen zijn.

In de winkel te Eindhoven van ruim 900 m² vindt u de laatste nieuwtjes op het gebied van audio en video. Zo kunt u onder andere terecht voor uw nieuwe audioset of televisie, maar ook voor een stijlvol meubel of een compleet ingerichte thuisbioscoop.

Maatwerk & gegarandeerde service

Audio TV Centrum werkt met een selectie kwaliteitsmerken, welke zorgvuldig uitgekozen zijn om te zorgen dat de service en garantie van het allerhoogste niveau zijn.

Mede door dit uitgebreide merken-pakket is Audio TV Centrum in staat om u van het juiste advies te voorzien zodat u altijd de juiste keuze maakt en het juiste product kiest, dat voldoet aan uw wensen.

Bij (ver-)bouwplannen is Audio TV Centrum u graag van dienst door u te adviseren over de locaties van tv”s en luidsprekers en het verzorgen van bouwbegeleiding tot aan de fysieke plaatsing. Ook heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een adviseur bij u op locatie.

Met dank aan Audio TV Centrum

Bezoek de winkel aan de Geldropseweg 75 te Eindhoven.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief