Belgische blauwsteen in 50 tinten

Kleurtinten

Net achter de duinen in de gemeente Velsen staat deze prachtige villa, welke van alle luxe is voorzien. Bij elk detail in zowel het interieur als ook het buitenwerk, wordt duidelijk dat uitsluitend is gewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen.

In de woonkamer en speelkamer is gekozen voor eiken visgraat welke vrijwel naadloos aansluit bij de Belgisch hardsteen vloer in de riante leefkeuken. De hardstenen vloer springt in het oog door de grote variatie aan kleurtinten, variërend van licht grijs tot diepblauw en zelfs zwart.

Een bijzonder detail van deze arduin vloer is dat het gesteente telkens hetzelfde is, maar door variatie in bewerking de kleur van het gesteente verandert. Door de ruime variatie aan kleurtinten en de aanwezigheid van de kenmerkende fossielen in de vloertegels is iedere hardstenen vloer uniek.

Bewerkingen

Belgisch hardsteen is vrij gemakkelijk te bewerken. Hierdoor zijn er wel meer dan 100 verschillende bewerkingen mogelijk zijn die het gesteente telkens weer een andere uitstraling en kleurtint geven.

Dit wisselt van zeer licht grijs tot diep zwart en alle (vijftig) grijstinten daartussen. Hierdoor is het mogelijk om dit type natuursteen in vrijwel iedere interieurstijl toe te passen.

Onderhoud

Het onderhoud van deze arduin vloer is eenvoudig en kan middels een impregneermiddel worden beschermd tegen de meest voorkomende vlekken in het huishouden.

Er kan ook worden gekozen voor uitsluitend dweilen met een scheut natuurzeep door het dweilwater. Dit geeft de vloer een natuurlijk patina en accentueert des te meer de uniciteit van het gesteente.

Neem contact op met Kersbergen om de mogelijkheden te bekijken.