Beschermd stadsgezicht

In ere glorie hersteld

Met respect voor het verleden werd het beschermende stadsgezicht aan een ingrijpende metamorfose onderworpen. Het interieur ging op de schop, de gevels werden opgefrist en een team van absolute vakmensen met gouden handen werd ingeschakeld een door Karin Rutten – verantwoordelijk voor het ontwerp – begeleid en aangestuurd om met oog voor detail, liefde voor het vak en kennis van zaken het voor de opdrachtgevers allermooiste resultaat te bereiken.

Na een emotioneel en uitdagend traject proostten de gelukkige bewoners samen het team op hun prachtige huis. Een woning vol allure en geschiedenis, maar met een eigentijdse en leefbare uitstraling.

De perfecte samenwerking

Belangrijkste pijler onder het welslagen van het fraaie project, was de samenwerking binnen het team van vakmensen. Stuk voor stuk specialisten die met passie, gedrevenheid en liefde voor het vak werken, goed op elkaar zijn ingespeeld en het onmogelijke waarmaken. Van de grote gebaren tot het kleinste detail: de mannen met de gouden handen streefden het allerhoogste resultaat na en de diverse bedrijven opereerden als een team. Die eensgezindheid op de werkvloer en de enorme betrokkenheid ziet u terug in deze droomwoning.

Men tilde elkaar naar een nóg hoger niveau en men hielp en ondersteunde elkaar waar nodig. Lopend door de woning voelt u dat het geheel klopt.

Over ieder detail is nagedacht. Van de keuze voor de meubelen en het toepassen van kleurcombinaties tot de indeling van de plattegrond en het gebruik van materialen. Het benoemen van blikvangers in het eigentijds ogende interieur is ondoenlijk. Het is het totaalbeeld dat spreekt in deze teamprestatie van formaat. Met gelukkige bewoners als logisch gevolg.