Home » BESTEL | De losse Powervrouwen-editie

BESTEL | De losse Powervrouwen-editie

Door admin

Bestel eenmalig de Powervrouwen-editie

Deel uw persoonlijke gegevens direct en ontvang eenmalig het EXCELLENT magazine voor voor de actieprijs van € 10,95 in uw brievenbus. Per 1 mei verhogen wij de aanschafprijs!

[contact-form-7 id=”32910″ title=”Magazine bestellen (los exemplaar 1: 2021)”]

Wooninspiratie!

Het woonblad bestaat uit diverse interviews met vooraanstaande topontwerpers. In deze eerste editie van 2021 presenteren gerenommeerde vrouwen zich op bijzondere wijze in sfeervolle reportages.

Vrouwelijke topontwerpers

In onze maart-uitgave van EXCELLENT magazine vindt u de vrouwen aan de top binnen de woonbranche met de meest uitmuntende projecten. Ontdek wie ze zijn en wat u mag verwachten!

Het blad met de meest spraakmakend beelden voor ultiem leesplezier. Wacht niet langer …

KLIK HIER om de Powervrouwen te ontdekken, welke u terugvindt in de maart-uitgave van EXCELLENT magazine (luxueus wonen & leven).

Onze administratie-afdeling stuurt een factuur, nadat u de factuur heeft betaald zullen wij uw persoonlijke gegevens eenmalig verwerken in onze verzendlijst. 

Ontmoet Britta van Van Egmond Architecten

Bekend van het programma De Perfecte Verbouwing op RTL4 … 

De eerste kennismaking met de statige duinvilla zorgt voor een aaneenschakeling van wow-momenten. Het luxebedrijf is gelegen op een jaloersmakende plek aan de Nederlandse kust. “De grandioze villa is een prachtig voorbeeld van de full-service architectuur, waarbij architectuur en interieur volledig op elkaar zijn afgestemd”, geeft Britta van Egmond aan.

En meer in onze Powervrouwen-Special … 

Ontmoet Monique des Bouvrie

Bekend van Studio Jan des Bouvrie … 

Tijdens de kennismaking met het hoofdstedelijke pand, raakte het creatieve team van Studio Jan des Bouvrie onder de indruk van de hoogte van de ruimtes, de grote raampartijen en de royale lichtinval. Licht en ruimte vormen dan ook de kern van het bijzondere ontwerp van het interieur …

En meer in onze Powervrouwen-Special … 

Ontmoet Leonie van Stock Dutch Design

“Leonie Hendrikse toont haar gloednieuwe showroom. De comfortabele en oogstrelende banken zijn van het Deense designmerk Gubi, waarmee we een bijzondere samenwerking hebben. De muren worden uitgelicht door verlichting van Modular. In combinatie met het funky behang oogt de ruimte gewaagd en luchtig. In het kantoor zien we een kunstwerk van kunstenaar Conbulius … ”

En meer in onze Powervrouwen-Special … 

Ontmoet Linda Lagrand

De interieurontwerpster Linda Lagrand past in haar interieurs graag natuurlijke materialen toe zoals natuursteen en hout en kleuren uit de natuur zoals mosgroen, ijsblauw en okergeel. Rijke, luxe materialen met een exclusieve uitstraling en het hoogste niveau van afwerking. Er ontstaat altijd een uniek interieur dat de bewoner past als die zachte hotelbadjas …

En meer in onze Powervrouwen-Special … 

Ontmoet Linda Pol

Interieurarchitect Linda Pol maakte van een gedateerde woonvilla een gloednieuw woonpaleis met daarbij een zwembad, poolhouse en een prachtige tuin. Hoe aanvankelijk kleine opdracht kon uitgroeien tot een adembenemend project …

En meer in onze Powervrouwen-Special … 

Houd onze landingspagina in de gaten voor meer uitgelichte Powervrouwen!

Wij danken de volgende fotograven:

Alexandre Verrier, Peter Baas en Jan Luijk.