Home » SHOP | Moderne FLEXFORM bank

SHOP | Moderne FLEXFORM bank

Door admin

Wooncomfort in Italiaanse stijl

Hoewel de bank in 2001 is bedacht, blijft de moderne FLEXFORM-bank een absolute bestseller voor het Italiaanse meubelmerk.

Topdesigner Maestro Antonio Citterio ontwierp het stuk door creatief na te denken, waardoor het concept van de bank veranderde. Het weerspiegelde de veranderingen in gedrag en esthetiek in huis, met als gevolg ongekende flexibiliteit. Van gebruik tot configuratie in een typisch Italiaanse stijl en ultiem wooncomfort.

Dankzij de informaliteit biedt de bank ook nieuwe mogelijkheden. Het gedrag van ons als mens evolueert continu, zeker in de huidige, digitale wereld. De bank is uitermate geschikt voor de rust, het kijken van TV, het lezen van een artikel, werken en zelfs comfortabel dineren. Het armsteunconcept is opnieuw ontworpen, zodat u kunt kiezen voor de gewatteerde of gestoffeerde armleuning. Het met koeienhuid bekleden console, lijkt op een laag opbergelement en is handig te gebruiken.

Terwijl vroeger een bank eenmalig in een interieur werd gebruikt, groeit FLEXFORM uit tot een architectonisch stuk, wat geschikt is voor veel activiteiten in huis.

Metalen frame met schuim polyurethaan vulling bedenkt met een beschermende stof voering.

Zitkussens gevuld met een veerkrachtige binnenkern, keuze uit dons of uit polyurethaan.

Armleuning in stof met metalen voering en schuim polyurethaan vulling bedenkt met een beschermende stof. 

Dit luxueuze banktype is te verkrijgen in diverse afmetingen.

 

 

Model: Groundpiece

Designer: Antonio Citterio 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief