Breeman BMW

Breeman BMW

De oudste BMW dealer van Nederland

Breeman BMW is officieel dealer van BMW met vestigingen in Rotterdam en Gouda. Als oudste BMW dealer weten wij als geen ander wat u zo aantrekt in de producten van BMW, waarbij rijplezier, genieten en bewust leven centraal staat. Lees hier over onder andere onze bedrijfshistorie, de Breeman Classic Collection, onze zakelijke diensten en vacatures.

BEDRIJFSHISTORIE
Het familiebedrijf Breeman is ruim een eeuw geleden door Willem Breeman gestart. Hij had een passie voor motoren en opende in 1908 ‘Motorhuis W. Breeman’ aan de Taborstraat in Rotterdam-Kralingen. Meer dan honderd jaar later wordt de onderneming geleid door de derde generatie. Benieuwd naar de geschiedenis van familiebedrijf Breeman? Klik dan hieronder om de volledige bedrijfshistorie te lezen.

BREEMAN CLASSIC COLLECTION
Naast dat Breeman BMW bekend als oudste BMW dealer van Nederland, staat de familie Breeman ook bekend om de Breeman Classic Collection. ‘Wij zijn BMW-dealer vanaf 1931, dan houd je er wel eens eentje over en dat is dan toch wel een beetje uit de hand gelopen’ aldus eigenaar Frits Breeman zelf. Benieuwd naar de Breeman Classic Collection? Klik dan op onderstaande button.

Driemanssteeweg 130
3084CB Rotterdam
T:(010) 485 44 73
breemanbmw.nl

EXCELLENT | Magazine