Dormio Investments

Dormio Investments

Waardevast investeren in hoogwaardig recreatief vastgoed in Europa doet u bij Dormio Investments. Voor eigen gebruik, voor de verhuur, of een combinatie van beide. Het aanbod van Dormio Investments bestaat uit luxe vakantiewoningen, -appartementen en chalets van projecten op verschillende toeristische toplocaties in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Tijdens de Excellent Woonbeurs presenteren wij twee succesvolle projecten.

36 luxueuze villa’s in Dormio Resort Maastricht
Wij zijn gestart met de bouw van 36 luxueuze villa’s in ons prestigieuze Dormio Resort Maastricht. Dit type vakantiewoningen is uniek voor Nederland door het uitzonderlijk luxe niveau op deze prachtige, groene en bosrijke locatie met een schitterend uitzicht. Deze villa’s zijn de kroon op deze absolute toplocatie.

23 nieuwe chalets in Dormio Resort Obertraun, Oostenrijk
Wij breiden het woningaanbod in ons viersterren Dormio Resort Obertraun aan de idyllische Oostenrijkse Hallstättersee uit met 23 splinternieuwe vakantiechalets. Deze luxe chalets voor 4, 6 of 16 personen in authentieke Oostenrijkse Bauernhofstijl worden nog vóór de kerst opgeleverd. Voor direct rendement uit de verhuur in het drukke wintersportseizoen is dit het ideale moment om in te stappen.

Velperweg 13
6824 BC  ARNHEM
[email protected]
www.dormioinvestments.com

EXCELLENT | Magazine