Exclusieve V.I.P. openingsavond 2019

Exclusieve V.I.P. openingsavond 2019

Spetterend entertainment op de EXCELLENT V.I.P. openingsavond.

Op 28 november – 2019 – zullen wij u optimaal vermaken, naast het spectaculaire optreden van Patricia van Haastrecht wordt er een exclusieve fashionshow georganiseerd! 

Wij mogen met trots mededelen dat Jerry Luxenburg de modeshow zal coördineren op hét woon & lifestyle evenement. Hij verzorgt de fashion shows zodat u met volle teugen kunt genieten van een spectaculaire openingsavond!

De V.I.P. openingsavond op donderdag 28 november.

V.I.P. Ticket voor €50,-  inclusief drankarrangement.

Ultra V.I.P. Ticket voor €100,- inclusief diner- en drankarrangement.
Bestaande uit exclusieve drie-gangen in het restaurantgedeelte.

BESTEL UW KAARTEN

Dé ideale combinatie tussen kunst & fashion

Jerry Luxenburg is een fashion show producer die al meer dan tien jaar werkzaam is in de fashion industrie. Hij heeft diverse succesvolle samenwerkingen achter de rug met grote designers en merken als Emporio Armani, Swinda van Dijk, Lingerie Maison Close, Patrizia Pepe, Kathryn Milan & Sheguang Hu.

Hij begon zijn carrière in Rotterdam waar hij startte met het combineren van shows, kunst en video’s. Ondertussen is hij een grote naam geworden die op internationaal niveau opereert. In 2012 richtte hij het bedrijf Salonè Della Moda op waar hij kunst en fashion samenbrengt tot een exclusieve stijl.

De afgelopen 9 jaar heeft hij zowel grote als kleine fashionshows georganiseerd. Als beloning voor zijn unieke werk kreeg hij in 2018 “The Ethical Fashion Award” uitgereikt.

Fotografie | Riccardo Kovacic

Meer weten?

Jerry Luxenburg

Salonè della Moda

EXCELLENT | WOONBEURS 2019